Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιωάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Πρόβλημα σε ψυγείο 30ετίας Izola Silverline

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γιά την σημερινή ημέρα και καλή λευτεριά!!!
    Καλησπερίζω όλους τους συμμετέχοντες στο θαυμάσιο αυτό ιστότοπο και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί με την ατομική μου περίπτωση.
    Έχουμε και λέμε, ψυγείο Izola Silverline, 150χ75χ58, δίπορτο, κατάψυξη 3 αστέρων, 30+ χρονάκια στη πλάτη του, απλό, με ένα μοτέρ, δουλεύει η συντήρηση και όχι η κατάψυξη. Πιό συγκεκριμένα με το θερμοστάτη στο 3/7 έχω 2-3 βαθμούς στο μεσαίο ράφι στη συντήρηση και 2-3 βαθμους στην κατάψυξη.
    Παρατήρησα το γεγονός μετά το καθαρισμό της κατάψυξης από πολύ συσωρευμένο πάγο (3-5 πόντους πάχος) μέχρι και σταλακτίκες! που είχαν δημιουργηθεί στο εσωτερικό της με το ψυγείο εν λειτουργία.
    Καμία ιδέα φίλοι μου;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η χοντρή στρώση πάγου στην κατάψυξη στα κάνει όλα αυτά . Γιατί 5 πόντοι πάγο εμποδίζουν την ψύξη να διαχυθεί στον χώρο .
    Ο λόγος όμως που σου μαζεύει στρώσεις πάγου ίσως είναι και από κενά στα λάστιχα της πόρτας και πηγαινοέρχεται αέρας με υγρασία με αποτέλεσμα αυτή η υγρασία να στερεοποιείται πάνω στην κατάψυξη. Οπότε φρόντισε καλή στεγανότητα όχι μόνο στην Εξωτερική πόρτα αλλά και στο εσωτερικό πορτάκι της κατάψυξης να είναι όλα εντάξει.
    Με γεια την Αντίκα !

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιωάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Aντίκας συνέχεια!
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορώ να έχω 0/+2 βαθμούς στο μεσαίο ράφι της συντήρησης και γύρω στους 0 στη κατάψυξη με το θερμοστάτη στο 2/7, από όσα έχω διαβάσει το αντίθετο συμβαίνει δηλαδή κατάψυξη οκ και συντήρηση γιόκ.
    Πάντως σε σχέση με εχτές παρατηρώ μία καλύτερη λειτουργία της κατάψυξης κατά 2 περίπου βαθμούς, το λεπτό στρώμα πάγου όμως στη πλάτη του άνω μέρους της συντήρησης παραμένει.
    Μάλλον θα πάω στο Κομίνη και στο Κουρλαμπά να ρωτήσω γιά καινούργιο θερμοστάτη και λάστιχα πόρτας συντήρησης και κατάψυξης να δούμε πόσο θα πάειΣυνημμένο Αρχείο 31178Συνημμένο Αρχείο 31179 το μαλλί.
    Αν δεν ήμουν μακροχρόνια άνεργος και άφραγκος θα αγόραζα ένα indesit http://www.skroutz.gr/s/73035/Indesit-RA-24-L.html ή ένα candy http://www.skroutz.gr/s/385608/Candy-CFD-2460-E.html να τελειώνουμε, το πιό πιθανό όμως είναι να κρατήσω το izola να ξεχάσω την κατάψυξη και να δουλεύω μόνο τη συντήρηση χα, χα, χα!!!
    Ανέβασα και μερικές φωτογραφίες, καλό βράδυ σε όλους!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τώρα κατάλαβα τι ψυγείο είναι αυτό , εγώ νόμιζα αυτές τις σακαράκες της ΙΖΟΛΑ , που τα χωρίσματα κατάψυξης /συντήρησης (δεν υπάρχουν) είναι ξέφραγα αμπέλια χωρίς χωρίσματα , (δεν μας έδειχνες φωτογραφίες για να καταλάβουμε),
    Μου φαίνεται το μοντέλο που αναφέρεσαι είναι από εκείνα τα λίγα μοντέλα που η ψύξη ξεκινάει από την συντήρηση (με μια σχετικά μικρή πλάκα) και προχωράει προς την κατάψυξη. ανάποδο δηλαδή.
    Αν είναι έτσι τότε πιθανόν να φταίει και ο θερμοστάτης σου . αν θέλεις βραχυκύκλωσε τον θερμοστάτη σου να δουλεύει πειραματικά συνεχώς για πολλή ώρα και δες αν έχεις καλύτερα αποτελέσματα στην σχέση θερμοκρασίας κατάψυξης συντήρησης . Αν και πάλι όχι , τότε στην ανακύκλωση.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιωάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε Πέτρο πάμε γι'άλλα χα, χα, χα!!!
    Η αντίκα δουλεύει συνεχώς από τη Δευτέρα το απόγευμα και αναγκάζομαι να τη βγάζω από τη πρίζα το βράδυ από φόβο μην καεί το μοτέρ το οποίο παρεμπιμπτόντως ακούγεται ολοένα και πιό αδύναμο.
    Επίσης υπάρχει μία πτώση της ψύξης στο χώρο της συντήρησης ενώ το μεταλλικό πλέγμα στην πίσω πλευτά του ψυγείου είναι δροσερό ενώ παλιά θυμάμαι έκαιγε.
    Οπότε μονόδρομος μου φαίνεται η αγορά νέου ψυγείου και θα ήθελα τη συμβουλή σου καθότι σίγουρα είσαι κατά πολύ εμπειρότερος!!!
    Εχω καταλήξει στα εξής μοντέλα
    1. Liebherr CT 2411 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=66691 296 σε 12 άτοκες
    2. Candy CDF 2460 http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7255 248 σε 12 άτοκες
    3. ZANUSSI ZRT623WAP http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=7353 251 σε 12 άτοκες
    4. Indesit RA24L http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=55121# 224 σε 12 άτοκες
    Eυχαριστώ προκαταβολικά, καλό βράδυ!

Το avatar του χρήστη giannis - IKARIA
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ικαρία

Προεπιλογή

φίλε Γιάννη το ψυγείο σου έχει διαρροή φρεον!!! και δεν φτιάχνετε είναι με το r12 που έχει καταργηθεί εδω και 20 χρονια.
    στο ψυγείο που θα πάρεις καλό θα είναι να προσέξεις τα : να ΜΗΝ εχει το φρέον R600 γιατί είναι Υγραέριο και επισκευάζετε πολύ δύσκολα. και δεύτερων να μην έχει πλακέτες γιατί υποφέρουν με της αυξομειώσεις της ΔΕΗ και καίγονται εύκολα. να προτιμήσεις κορεάτικα 'η αμερικάνικα ψυγεία.
    Υ.Γ. ψυκτικός ειμαι.

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με το ψυγείο μας!
    από scooterlord στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-11, 16:27
  2. Πρόβλημα με το ψυγείο
    από nik3 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-11, 15:19
  3. Πρόβλημα με το ψυγείο!
    από rena_ στο forum Ψυγείο