Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14
    Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giannis - IKARIA Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε Γιάννη το ψυγείο σου έχει διαρροή φρεον!!! και δεν φτιάχνετε είναι με το r12 που έχει καταργηθεί εδω και 20 χρονια.

Υ.Γ. ψυκτικός ειμαι.

Από ποτέ τα ψυγεία που είναι με 12 δεν επισκευάζονται πλέον.

Αν στην περιοχή σου το 12 έχει καταργηθεί είκοσι χρόνια, τότε ο χρόνος μετράει αλλιώς εκεί.
    Ψυκτικός δεν λέει ποτέ τα της παράθεσης .

Άνθρωπε μου φώναξε έναν γνήσιο ψυκτικό, όχι του πληκτρολογίου, να δει το ψυγείο και να σου πει αν αξίζει να επισκευαστεί όχι αν επισκευάζεται.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιωάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλοι μου σας ευχαριστώ ολόψυχα γιά τις συμβουλές και το χρόνο που αφιερώσατε γιά την περίπτωσή μου!
    Καθότι το ψυγείο είναι 30+ ετών και έχουν σκουριάσει τα πάντα, τα λάστιχα έχουν σκευρώσει, και καταλανώνει τον αγγλέουρα από ρεύμα η απόφαση πάρθηκε με την ευγενική χορηγία του 66χρονου πατέρα μου γιά αγορά καινούργιου.
    Η επιλογή περιορίστηκε σε αυτά τα δύο, παρακαλώ θερμά όποιος θέλει να καταθέσει την άποψή του μην με κυνηγάει ο γέρος μετά την αγορά χα, χα, χα!!!

AEG Santo 72300DSW0 http://www.net-electric.gr/catalog/s...0-p-13304.html 288 σε 12 άτοκες δόσεις
    Liebherr CT 2411 http://www.kotsovolos.gr/site/produc...1#!prettyPhoto 296 σε 12 άτοκες δόσεις

Είναι και τα 2 γερμανικά, θεωρούνται πολύ καλά ψυγεία με το AEG να είναι Α++ ενεργειακής κατανάλωσης με άμεσο αποτέλεσμα 100 περίπου κιλοβατώρες λιγότερες το χρόνο.

Το avatar του χρήστη giannis - IKARIA
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ικαρία

Προεπιλογή

Φίλε Γιάννη όταν λέω πλακέτες εννοώ ηλ.οθόνες με ενδείξεις κουμπάκια που να επιλέγεις την θερμοκρασία λαμπάκια που να δείχνουν την θερμοκρασία τέτοια
    εγώ έχω ένα samsung χωρίς πλακέτα και R 600. αυτά που ΔΕΝ έχουν πλακέτα η επιλογή της θερμοκρασίας γίνεται με τον θερμοστάτη στο εσωτερικό του ψυγείου - με την "ρόδα" και τις ενδείξεις 0-7.
    Φίλε Τάσο εντάξει είναι και παραπάνω τα χρόνια δεν ξέρω ακριβός Στην σχολή πήγα το 1998 και ήταν είδει πολλά χρόνια που είχε καταργηθεί είχαμε 1 μπουκάλα στην ζούλα!!! μέχρι πριν λίγα χρόνια το έβρισκες στην μαύρη!!! τώρα έχει βγει υποκατάστατο που το χρησιμοποιείς σε ψυγεία με R12. όσο για τις επισκευές των ψυγείων με R12. στα οικιακά δεν συμφέρει.....ανα περίπτωση κοστίζει 80-200.

Το avatar του χρήστη stafidas
    Μέλος
    Όνομα
    Μαρίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα για να μην ανοίξω νέο θέμα αλλού (καθώς θα ήταν υπερβολικό) . θα ήθελα να μου επιτραπεί ένα μακροσκελή κείμενο από αυτό το βήμα , σε ένα θέμα (ή σκέψεις μου) που έχει να κάνει με ψυγεία...
    Φίλε Μιχάλη ή Πέτρο (έχω μπερδευτεί λίγο με το όνομα σου γιατί παλιά υπέγραφες ως Μιχάλης).
    Καλή η ιδέα σου. Με μια καλή λύση στο θέμα της κατάψυξης (σίγουρα είναι εφικτό) θα μπορούσες να καταχωρήσεις την πατέντα. Μου άρεσε η ιδέα σου και θέλω να την συμπληρώσω λίγο ακόμα.
    Αυτά που γράφεις ισχύουν για τον χειμώνα αλλά όχι για το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι λοιπόν θα μπορούσες να έχεις το "ηλιακό" ψυγείο. Δεν είμαι ψυκτικός και δεν γνωρίζω πολλά για το κύκλωμα του ψυγείου αλλά κάποιος γνωστός μου μου είχε περιγράψει ένα τρόπο να εκμεταλευτεί τον ηλιο για τη λειτουργία του φρέον και να μην χρησιμοιποιεί το ρεύμα. Αν θέλεις περισσοτερες πληροφορίες μπορώ να μάθω...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με το ψυγείο μας!
    από scooterlord στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-11, 16:27
  2. Πρόβλημα με το ψυγείο
    από nik3 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-11, 15:19
  3. Πρόβλημα με το ψυγείο!
    από rena_ στο forum Ψυγείο