Ξεκολλησε τα vcc pins απο tuner - ic vertical - ic audio και τσεκαρε τασεις στην εξοδο του μετασχηματιστη του τροφοδοτικου,επισης ελεγχο στον (C) booster στο τρανζιστορ υψηλης.
Ξεκολλησε τα vcc pins απο tuner - ic vertical - ic audio και τσεκαρε τασεις στην εξοδο του μετασχηματιστη του τροφοδοτικου,επισης ελεγχο στον (C) booster στο τρανζιστορ υψηλης.
63 MS 30 BK01 TF NIKO AYTO EINA I TO SASSI
τσεκαρε αυτα που λεει ο φιλος γιωργος που ειναι υποψηφια να δεις σιγουρα οτι ειναι ok και πες μας συμπερασματα να βοηθησουμε κι αλλο..
Το σασσι εινα το 63 MS 30 BK01 TF
τον booster δεν τον ειδα θα τον δω αυριο επισησ εχει ενα ολ για τροφοδοσιεσ και
βγαζει καποιεσ τασεισ πχ 5 12 βολτ αυριο θα εχω περισσοτερες λεπτομερειεσ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΚ 01 ΤFΗ 63 ΜS30 ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛ
STV2110 TO TEA 2261 TO TDA 8139 TO ST6397/ B1 TO TUNERT ΕΧΕΙ ΤΑ 30V ΤΟ ΟΛΟΚΛ
ΤΟΥ ΗΩΟΥ ΕΧΕΙ 24 V TO KAUETO DEN EXEI KAMIA TASH ΕΙΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛ ΠΥΚΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ
ΜΕ ΒΓΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΤ ΥΥΤ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ LED TI NA EXEI
φιλε μου δοκιμασες αν αναβει η λαμπα μεταξυ συλλεκτη και εκπομπου στο transistor υψηλης δηλαδη? χωρις το τρανσιστορ εννοειται...
NIKO ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΟΣΤΕΡ ΠΥΚΝΩΤΗ Ο Μ/Τ ΥΥΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΟ ΣΤΩ 2110 ΤΙ ΛΕΣ
απο τη στιγμη που λες οτι το vertical δε παιρνει καμια ταση τροφοδοσιας πολυ πιθανο να ναι ο μετ/στης....αλλα θα πρεπει να εξαντλησεις
οτι δεν υπαρχει βραχυκυκλωμα στην εξοδο του!....πχ το ιδιο το vertical....!!!!οσο για το stv2110 λιγο δυσκολο...αλλα ποτε μη λες ποτε!!
Απλα μου φαινετε παραξενο γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να καταλαβω ακριβως ποιο σασι ειναι...δε το χω βρει δηλαδη καπου....αν ειχες καποια φωτο
θα ταν ευχης εργο!!!