καλησπέρα παιδιά...
ερωτησούλα....
μπορούμε να βάλουμε ATI αντι NVIDIA η θα χρειαστεί κάποιο update bios?
καλησπέρα παιδιά...
ερωτησούλα....
μπορούμε να βάλουμε ATI αντι NVIDIA η θα χρειαστεί κάποιο update bios?
Οι περισσότερες βλάβες δημιουργούνται από υπερθέρμανση. Συνήθως ξεκολλάνε κάποιοι ακροδέκτες σε μεγάλα ICs ή χαλάνε οι ηλεκτρολυτικοί της τάσης τροφοδοσίας. Ψάξε σε άλλα θέματα επισκευών laptop όπου μερικοί το κατάφεραν. Αν μπορείς να βρεις άλλη κάρτα για σύντομη δοκιμή θα είσαι σίγουρος ότι είναι εκεί η βλάβη.
G
.
Αν μπορεις να αφαιρεσεις την καρτα και να κανεις ενα reflow θα εισαι σιγουρος..Απ'οτι βλεπω το 120αρι δεν το γλιτωνεις..
Διαβασε εδω θα βρεις το μοντελο σου, και μετα δες τι θα κανεις.
Edit: Εδω http://www.theacerguy.com/2008/12/mo...u-swapupgrade/ τα λεει πολυ καλυτερα..Τωρα θυμηθηκα οτι την εχω αλλαξει και εγω σ'ενα laptop και δουλεψε μια χαρα χωρις bios upgrade.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 13-12-11 στις 08:25
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
οταν λες reflow τι ενοεις
DSC00447.jpgDSC00448.jpg
κατάλαβα τι ακριβώς είναι,εσυ πιστεύεις οτι υπάρχει καποια ψυχρή κολληση; δηλαδή με θερμό αερα μπορεί κατι να γινει και για πόση ωρα και σε ποιο σημείο θα εστιασω περισσότερο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electricalgian : 13-12-11 στις 14:20
Ενταξει δεν ειναι τοσο απλο αλλα ουτε και τρελλα δυσκολο..Ριξε μια ματια εδω http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=53832 να παρεις μια ιδεα.
Σε μένα (HP Pavillion) είχε ξεκολλήσει η vga υπερθέρμανση. Την κόλησσα ξανα με φλογα βουτανίου και δουλευει απο το καλοκαιρια αψογα. Εννοείτε οτι εβαλα μυαλο και εβαλα και δυο ανεμιστηράκια σε μια βαση για να ψύχει. Στο νετ υπάρχουν διάφορα βιντεο που δείχνουν πως να το κανεις...αλλωστε μια ευκαιρια πριν βαλεις το χερι στη τσεπη αξίζει...
Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους
πως ειδες οτι ξεκολλήσε η vga και την κολλησες, και γραψε μου που μπορω να βρω αυτα τα site για να παρω ακομα και μια ιδεα