Λοιπον να γραψω και γω μια και εκανα πατατα!!!!!!!!! εχω μια bravia kdl-40p3000 και μπηκα στο μενου (σε stand by πατάς "info", "5", "Volume Up", "ON") ε και οσο να ναι το πειραξα λιγακι!!! και αλλαξα μια ρυθμιση που εγραφε standby by (δεν θυμαμαι αν εγραφε και κατι αλλο) και ειχε τιμη 1 εγω το γυρισα σε τιμη 0 με αποτελεσμα να ενεργοποιειται η οθονη αλλα να εχει τον φωτισμο απο πισω και δεν εχει εικονα και ηχο.το αφησα κανα μισαωρο εκτος ρευματος αλλα τιποτα τι να κανω? και εχω μεινει και χωρις οθονη γιατι εχω συνδεσει εκει τον υπολογιστη γμτ
Από την στιγμή που δεν έχει εικόνα δυσκολεύουν τα πράγματα, βρες το service manual και κοίτα αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων για factory default.
αν δεν βρεις κάτι, εγώ θα κοίταζα αν είχε κάποια 8πινη eeprom (θα την αντίγραφα ως έχει για backup) και θα την έσβηνα για δοκιμή.
λοιπον τωρα που δοκιμασα πατωντας το i 5 vol- και power μου εμφανιζει τις ρυθμισεις και τις ωρες λειτουργιας με πρασινα γραμματα,δηλαδη το μενου που μας δειχνει τι ρυθμισεις υπαρχουν,χωρισ δυνατοτητα αλλαγης ενω με τα i 5 vol+ και power εμφανιζει το μενου με τις ρυθμισεις που μπορουμε να πειραξουμε, μετα απο περιπου 20" σβηνει η οθονη.αν πατησω i 5 vol+ και power δεν εμφανιζεται το μενου.
Δοκίμασε τα παραπάνω σε "αναλογικό tuner".
Ισως μπει στα αναλογικά πατώντας το "Analog" αντί του power on ( info, 5, vol+, analog), ή έστω μόνο Analog, μετά pwr off και μετά δοκιμή. Στη δική μου ΔΕΝ μπαίνει σε "service menu" αν έχει γίνει power off από τα ψηφιακά.
Γειά σου Κώστα, καλώς ήλθες σε αυτό το forum!
Μοιάζει με το πρόβλημα που αναφέρω, φαντάζομαι θα θέλεις firmware update.
G
.
απο οσο εψαξα στο ιντερνετ η τηλεοραση εχει μπει μαλον σε standby mode,το δοκιμασα και με το analog αλλα παλι τιποτα,το μενου δεν εμφανιζεται,το μονο μενου που εμφανιζει ειναι το error menu
Τελευταία νέα... και όλα καλά!!!
Για όλη την σειρά KDL W4000 από την SONY στο Μαρούσι μου έστειλαν με Courier τα 2 Stikakia (επειδή μένω σε νησί) και με οδηγίες με φωτογραφίες!
Η αναβάθμιση έγινε πανεύκολα και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..!!
Το πρόβλημα ήταν το EPG (είχε δυνατότητα λήψης λιγότερων χαρακτήρων απ'αυτούς που έστελνε η Digea), δηλαδή αν βαριέστε να ασχοληθείτε με το θέμα, απλά γυρίστε την γλώσσα στα Αγγλικά.
Εμένα σε μια KDL-52W4000 που έχω, τις τελευταίες μέρες μου κόλησε και ο ALPHA και δεν άντεξα!
Μετά την αναβάθμιση τους επέστρεψα και τα stikakia με χρέωση δική τους όπως μου το ζήτησαν.
Όχι... η αλήθεια είναι οτι φοβήθηκα μήπως έχουν κανένα autorun. exe!!!!, αλλά με ενημέρωσαν οτι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε τις τηλεοράσεις στο service!!!!!!! Έρχονται στο σπίτι και σε 5 λεπτά τελειώνουν!
Στην περίπτωση την δικιά μου (μένω Σαλαμίνα), μου τα έστειλαν με ACS και τα έστειλα πίσω χωρίς καμία επιβάρυνση.