Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, (και για τις ονειρο-ερμηνείες)
    υποψιάζομαι και ΄γω τη main πλακέτα και περιμένω μία ίδια από ένα συνάδελφο για να κάνω τη δοκιμή.
    απ το επίσημο service μου είπαν για main η οποία έχει 315€! περιμένω...
    "Δεν απέτυχα. Απλά βρήκα 10.000 τρόπους που δεν δουλεύουν!" Thomas Edison

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

ΑΛΕΞΗ ποτέ να μην είσαι σίγουρος στα ηλεκτρονικά,επειδή δέν το συνάντησες εσύ δεν πάει να πεί ότι δεν μπορεί να συμβεί.
    για να κάνεις reflow σε bga πρέπει να έχεις εξοπλισμό,τους φούρνους και τα μπαρμπεκιου δεν τα εμπιστεύομαι.
    μαθητευόμενος ηλεκτρονικός δεν είμαι.
    αν έχεις καταλάβει δεν αντικαθιστώ πλακέτες τις επισκευάζω για περισσότερο κέρδος, εκεί είναι η μαγκιά μπορείς να το κάνεις;
    το μαγαζί το δικό μου δεν είναι συνοικιακό είναι εξουσιοδοτημένο, συνεργάτης του Γ.ΜΑΝΩΛOΠΟΥΛΟΥ στο νομό λάρισας και γι αυτό τον λόγο ασε να ξέρω λίγο περισότερο απο σένα πως δουλεύουν τα εξουσιοδοτημένα σε όλη την επικράτεια και με τον τρόπο που τα πήρανε και τις γνώσεις που έχουν.εσύ είσαι εξουσιοδοτημένο σέρβις σε κάποια εταιρεία;αν όχι ξέρεις ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιείς brand εταιρείας διαφημίζεσαι για κάτι που δεν είσαι (ειδικός) άρα δεν το κατέχεις,όπως γράφεις και εσύ πιο πάνω ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι ξέρουν.
    δεν μίλησα για inverter είπα για τον επεξεργαστή τις main.
    που είναι η υπερβολή; όπως είδες φίλε δεν ποστάρω ποτέ χωρίς να είμαι σίγουρος για κάτι.
    όσο για 20 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα το σχολιάσω
    φιλικά να ακούμε και τις γνώμες των άλλων κάτι θα ξέρουν και αυτοί.
    ας κλείσει εδώ το θέμα γιατι ούτε χρόνο ούτε όρεξη υπάρχει να το συνεχίσω

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiroscfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλέξη διάβασε το #405, το reflow δεν είναι πάντα αποτυχημένο http://www.hlektronika.gr/forum/show...=53832&page=41 .

Επίσης στης αντιπροσωπίες δεν είναι σίγουρο πως ξέρουν πάντα τη κάνουν, πολλές φορές αλλάζουν πλακέτες για να είναι καλυμμένη ή επειδή δεν έχουν την διάθεση-χρόνο-γνώση ή και τα δύο.

Υ.γ.
    Στα εξουσιοδοτημένα δεν είναι πάντα expert!!
    Φιλέ Σπύρο μπορεί να γίνετε και να δουλεύει εγώ πάντως δεν διακινδυνεύω και να μπλέξω με τον πελάτη και να ασχολούμαι για μια εβδομάδα με την συγκεκριμένη τηλεόραση αυτές τις εποχές δεν θα πάρουμε βραβείο
    Μάλλον ίσως θα χάσουμε και ώρες αλλά και χρήματα εάν η τηλεόραση γυρίσει πίσω τι προτιμάς από τα δύο

Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΛΕΞΗ ποτέ να μην είσαι σίγουρος στα ηλεκτρονικά,επειδή δέν το συνάντησες εσύ δεν πάει να πεί ότι δεν μπορεί να συμβεί.
    για να κάνεις reflow σε bga πρέπει να έχεις εξοπλισμό,τους φούρνους και τα μπαρμπεκιου δεν τα εμπιστεύομαι.
    μαθητευόμενος ηλεκτρονικός δεν είμαι.
    αν έχεις καταλάβει δεν αντικαθιστώ πλακέτες τις επισκευάζω για περισσότερο κέρδος, εκεί είναι η μαγκιά μπορείς να το κάνεις;
    το μαγαζί το δικό μου δεν είναι συνοικιακό είναι εξουσιοδοτημένο, συνεργάτης του Γ.ΜΑΝΩΛOΠΟΥΛΟΥ στο νομό λάρισας και γι αυτό τον λόγο ασε να ξέρω λίγο περισότερο απο σένα πως δουλεύουν τα εξουσιοδοτημένα σε όλη την επικράτεια και με τον τρόπο που τα πήρανε και τις γνώσεις που έχουν.εσύ είσαι εξουσιοδοτημένο σέρβις σε κάποια εταιρεία;αν όχι ξέρεις ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιείς brand εταιρείας διαφημίζεσαι για κάτι που δεν είσαι (ειδικός) άρα δεν το κατέχεις,όπως γράφεις και εσύ πιο πάνω ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι ξέρουν.
    δεν μίλησα για inverter είπα για τον επεξεργαστή τις main.
    που είναι η υπερβολή; όπως είδες φίλε δεν ποστάρω ποτέ χωρίς να είμαι σίγουρος για κάτι.
    όσο για 20 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα το σχολιάσω
    φιλικά να ακούμε και τις γνώμες των άλλων κάτι θα ξέρουν και αυτοί.
    ας κλείσει εδώ το θέμα γιατι ούτε χρόνο ούτε όρεξη υπάρχει να το συνεχίσω
    Και εγώ φιλικά τα έγραψα

Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Αλέξη δεν κάνουμε επισκευές σε δύσκολα σημεία για βραβεία αλλά για περισσότερο κέρδος, όπως είπες η εποχές είναι ειδικές για τέτοια πράγματά!

Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Φέρνω ένα παράδειγμα για όλους συνάδελφος επισκεύασε το ινβερτερ σε μια Samsung TV
    Άλλαξε δυο μετασχηματιστές που ήταν καμένα από παρωμία πλακέτα
    Το αποτέλεσμα να ξαναέρθει μέσα για την ιδία βλάβη
    Ενώ αν έχει αλλάξει όλο το ινβερτερ θα ήταν κύριος θα είχε δώσει μεγαλύτερη εγγύηση και δεν θα έχανε χρόνο και χρήμα
    Σε αυτό δεν συμφωνείτε

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Μπορείς να ρωτήσεις τον πελάτη τη θέλει,
    π.χ. θέλεις να πληρώσεις ~300€ + εργατικά για την πλακέτα ή να προσπαθήσω να κάνω κάτι και όσο αντέξει με ~50€ (εργατικά).

Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Σεβαστές όλες οι γνώμες των συναδέλφων και των μελλών
    Εγώ Σπύρε μου προτιμώ να του βάλω καινούργια πλακέτα για να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια και να μην λέω όλη τη μέρα ποσό θα κρατήσει και εάν δουλέψει καλά και πόσο θα πάει
    Οι περισσότεροι πελάτες σίγουρα θέλουν καινούργια αυτή την στιγμή δεν έχουν λεφτά για πέταμα Πάντα μιλώ για σέρβις τηλεοράσεων και δεν συμφωνούν στο να την επισκευάσουμε και όσο κράτηση

Αυτό είναι διαπιστωμένο από πολλούς συναδέλφους εδώ στην Αθήνα για την επαρχία που είστε εσείς δεν γνωρίζω αν αλλάζει κάτι
    Άσε που μετά από πίσω σου λένε τον κέρατα μου πηρέ 50 ευρώ και ξανά χάλασε άσχετα με το τι είχε συμφωνηθεί και μετά βγάζεις το κακό όνομα το οποίο μπορεί να είναι και τζάμπα διαφήμιση

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας οι οποίες ήσαν ενδιαφέρουσες συγγνώμη κιόλας αν κάποιος παρεξηγήθηκε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου Και βέβαια οι τεχνικές λεπτομέρειες που αναφέρετε είναι σημαντικές και βεβαίως ισχύουν
    Εγώ πάντως reflow θα κάνω σε μια συσκευή εικόνας η ήχου η pc laptop σε δίκες μου συσκευές η σε συσκευές φίλων μου
    Δεν θα το ρισκάρω να το κάνω σε πελάτη μου

Γιατί σίγουρα το 50% μπορεί να έχει επιτυχία όπως και το υπόλοιπο 50% να έχει αποτυχία
    Πολλές φορές όμως Πάνο στο να μειώσουμε την τιμή και να βγάλουμε περισσότερη εργασία πατούμε σε περιπέτειες
    Και για το φίλο μου τον Νίκο από τη Λάρισα Μπράβο που ασχολιέσαι και τα ψάχνεις και εγώ το ίδιο κάνω έχω μάθει στη πορεία μου πολλά πράγματα μόνος μου άπλα θέλω λίγο ασφάλεια προσέχω να μην γυρνά τίποτα πίσω
    Γιατί όταν αυτό γίνετε με χαλάει πολυ

δεν είμαι ειδικός εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως το ποιο άσχετο όπως στην ιατρική πάντα κατι νεο μαθαίνεις
    Και να ξέρεις ότι σε αυτές τις 4 φίρμες που επισκευάζω είμαι επίσημος συνεργάτης
    Άντε να κάνουμε και καμία δουλειά σας εύχομαι καλό Σάββατο Κυριακό
    να ειστε καλα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex504 : 15-10-11 στις 01:07

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τελευταία νέα...
    Μετά τη δοκιμή-αλαγή της main πλακέτας, η τηλεόραση έπαιξε κανονικά. Προτίμησα αντικατάσταση με μεταχειρισμένη (απο άλλη tv)
    Τώρα, ως αναφορά την επισκευή της πλακέτας θα το αφήσω για αργότερα λόγο χρόνου και εμπειρίας. Μόλις πριν λίγο καιρό ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το reballing και ακόμα ψάχνομαι με τα υλικά και με τα θερμοχρονδιαγράμματα!

θα ήθελα τη γνώμη σας οποιος έχει την ανάλογη εμπειρία΄
    Στατιστικά για το reflow σε αυτές τις πλακέτες, έχει διάρκεια η επισκευή;(reflow)
    ή όπως λέει και ο φίλος αλεξ φοβάσαι μη σου γυρίσει πίσω, σε μερικούς μήνες.
    παράδειγμα το PS3 με reflow είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναχαλάσει ενώ με το reballing είναι οκ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη technikos : 25-10-11 στις 21:59
    "Δεν απέτυχα. Απλά βρήκα 10.000 τρόπους που δεν δουλεύουν!" Thomas Edison

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον technikos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

alex504 (25-10-11)

Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Νίκο αν βρείς το κουράγιο διάβασε το παρακάτω θέμα από την αρχή θα σου λυθούν αρκετές απορίες.
    http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=53832

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. T-CON Για Samsung
    από giannhsitia στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-13, 21:01
  2. samsung
    από akisssssssss στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-11, 23:45
  3. samsung