Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 45

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κοσμάς
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

κατ αρχας εχω παθει πλακα με τις τοσες πολλες απαντησεις σε τοσο λιγο χρονο και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Λοιπον, σημερα θα δοκιμασω το κολπο πριζα που ειναι και τζαμπα και βλεπουμε. Σε μαστορα που πηγα μου ειπε να του την παω απο κει, αλλα ειναι πολυυυυυυυ βαρια βρε παιδια....ειναι μανουρα. Δοκιμαζω την πριζα και βλεπουμε...θα ενημερωσω.
    Τωρα για το μοντελο ειναι το KV-32FQ86E

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που λες θα διορθώσει το πρόβλημα μόνο αν αυτό προέρχεται από μαγνήτιση του πλέγματος της οθόνης, οπότε το σύμπτωμα είναι πράσινοι, μπλε, κ.τ.λ. "λεκέδες" στην εικόνα. Δεν θα διορθώσει το πρόβλημα αν η μονοχρωμία αφορά όλη την εικόνα (που μάλλον αυτό συμβαίνει εδώ) και για την οποία φταίει ότι η οθόνη δεν δημιουργεί τα χρώματα που λείπουν.

λαθος ...τιποτα δεν θα διορθωσει με το να κατσει μια νυχτα εξω απο την πριζα .... ( τιποτα ηλεκτρονικο δεν επισκευαζεται ως δια μαγειας )

αν ειναι μανητισμενη αρκει να την ανοιξεις και να την κλεισεις μια δυο φορες απο το διακοπτη ωστε να κανει αυτοματη απομαγνητιση απο μονο της ( η οποια γινεται καλυτερα σε τηλεοραση η οποια εχει κελιασει απο τον διακοπτη και οχι απο το stand by ) προυποθεση οτι η απομαγνητιση τητς τηλεορασης λειτουργει σωστα

αν εχει προβλημα σε πλακετα οθονης τριμερ τρανσιστορ πλακετας οθονης κλπ θελει κοιταγμα απο καποιον με περισσοτερες γνωσεις για να ειναι οθονη ειναι αρκετα δυσκολο να την εχει χαλασει γιατι ειναι σχετικα καινιουργια

Τελος μια καλη λυση θα ηταν να μετακινησεις μακρυα της καποιο ηχειο που μπορει να εβαλες κοντα της τωρα τελευταια .... καποιο σαμπακι ισως η κατι τετοιο ???
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    θωμάς bytheway.gr
    Περιοχή
    μεταξυ βάρη και κορωπί

Προεπιλογή

οχ μεαυτο που λες με εβαλες σε υποψιες γιατι εχω μια tft 40 και στο κατω μερος πισω εχω το κεντρικο ηχειο κοντα 6 μηνες και προς το παρον δουλευει καλα.λετε να της παρουσιασει προβλημα?

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thomasskoy Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχ μεαυτο που λες με εβαλες σε υποψιες γιατι εχω μια tft 40 και στο κατω μερος πισω εχω το κεντρικο ηχειο κοντα 6 μηνες και προς το παρον δουλευει καλα.λετε να της παρουσιασει προβλημα?
    για crt μιλαμε οχι για tft...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

μονο οι "γυαλινες" τηελορασεις εχουν θεματα μαγνητισμου....γεια σου ορε παναγιωτ !!!!
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

[offtopic]
    χαθηκες ρε σακη...
    [/offtopic]
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

τι να κανω ρε Παναγιωτη μου τα εχει κανει τσουρεκια ο Φιλλιπος και μου εχει κοπει η ορεξη ...απο την αλλη εχουμε και δουλειες αυτη την εποχη και τρεχουμε ...

κατα τα αλλα δοξα το θεο απο υγεια καλα απο δουλεια καλα ...και η οικογενεια μια χαρα ( σχετικο βεβαια αυτο για τα γραφωμενα εχουν ωρα 12,20 και ειμαι ακομα στο μαγαζι ) κατα τα αλλα ολα μια χαρα

Ελπιζω φιλε παναγιωτη να βρεθουμε και σε καποια φαση παιζει και να ερθω προς το χωριο σου τον Ιουλιο για ενα προτζεκτακι που εχουμε εκει με την Δεη και το Πολυτεχνειο ...αυτα

Ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα μια χαρα

χαιρετισμους sakis
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

οχι ρε Σακη και χωριο τα καιλαρια (Πτολεμαιδα)

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    λαθος ...τιποτα δεν θα διορθωσει με το να κατσει μια νυχτα εξω απο την πριζα .... ( τιποτα ηλεκτρονικο δεν επισκευαζεται ως δια μαγειας )

αν ειναι μανητισμενη αρκει να την ανοιξεις και να την κλεισεις μια δυο φορες απο το διακοπτη ωστε να κανει αυτοματη απομαγνητιση απο μονο της ( η οποια γινεται καλυτερα σε τηλεοραση η οποια εχει κελιασει απο τον διακοπτη και οχι απο το stand by ) προυποθεση οτι η απομαγνητιση τητς τηλεορασης λειτουργει σωστα

αν εχει προβλημα σε πλακετα οθονης τριμερ τρανσιστορ πλακετας οθονης κλπ θελει κοιταγμα απο καποιον με περισσοτερες γνωσεις για να ειναι οθονη ειναι αρκετα δυσκολο να την εχει χαλασει γιατι ειναι σχετικα καινιουργια

Τελος μια καλη λυση θα ηταν να μετακινησεις μακρυα της καποιο ηχειο που μπορει να εβαλες κοντα της τωρα τελευταια .... καποιο σαμπακι ισως η κατι τετοιο ???
    Πρέπει να κρυώσει το PTC για να τροφοδοτηθούν τα πηνία απομαγνητίσεως... Άντε...

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι να κανω ρε Παναγιωτη μου τα εχει κανει τσουρεκια ο Φιλλιπος και μου εχει κοπει η ορεξη ...
    Δεν πειράζει, θα σου κάνει καλό στην υγεία αφού πρέπει να χάσεις κιλά άμεσα...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας