Δεν κάνει τίποτα SAKIS
Άλλωστε για αυτό είμαι εδώ, να βοηθάω τους νέους.![]()
Δεν κάνει τίποτα SAKIS
Άλλωστε για αυτό είμαι εδώ, να βοηθάω τους νέους.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GR_KYROS : 03-04-09 στις 10:50
ευχαριστουμε ΠΑΠΑΚΥΡΟΣ ......
saki βρηκες καμια ακρη ? βλεπεις τιποτα?
νικο οχι ....δεν βρισκω ακρια ....ολα της δειχνουν μια χαρα ...επισης τασεις στο επιμερους τροφοδτικο δειχνουν οκ .....αλλα το κανονικο τροφοδοτικο δεν ξεκιναει με την καμμια ....
κοιταξα αυτο που λεγε για γονικο κλειδωμα αλλα ακομα δεν εχω τηλεκοντρολ για να το δω αυτο ....
το παραξενο ειναι οτι απο τις προστασιες δεν δειχνει καμμια να ειναι ενεργοποιημενη ....
αν εχει καμμια ιδεα θα ηθελα να την ακουσω
ευχαριστω
sakis πολυ ησυχια τι εγινε?
Καλησπερα saki πρωτα δες αν στον πυκνωτη 47μf/160v ερχεται ταση 141v ,αν δεν ερχεται τοτε η ο μτσ υ/τ φταιει η το τροφ/κο και ειναι πατωμενη τοτε το τροφοδοτικο σου πεφτει σε προστασια ,για να δεις τι φταει απο τα 2 θα πρεπει να ξεκολλισεις το smd tr στο τροφοδοτικο που ειναι το st-by,να βγαλεις το πηνιο που περνα την ταση προς τον μτσ υ/τ και να βαλεις λαμπα στον πυκνωτη 47/160 αν το τροφ/κο βγαλει 141V,17V,και 5V τοτε ειναι ο μτσ υ/τ χαλασμενος(συνηθες σε αυτες τις TV)αν δεν βγαλει τοτε το προβλημα ειναι στο psu πολυ πιθανο στο πλακετακι που εχει μεα στο τροφ/κο.Δες τα και τα ξαναλεμε.
Σηκωσε μονο για λιγο την αντισταση 3345-PROT.
Ενωσε βαση εμητερ 7384 και κρατα το σχεδιο τροφοδοτικου να το καταλαβεις καλυτερα.Σου το στειλα
Α ο Δημητρης την ξερει καλυτερα.Αρα ολα θα πανε καλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 04-04-09 στις 00:13
ΠΑΙΔΙΑ !!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!
Τα σαββατοκυριακα τρεχουμε με ενοικιασεις ηχου τρελλα οποτε δεν θα την δω μαλλον απο δευτερα ...
χιλια ευχαριστω THATS THE SPIRIT !!!!!!
(ετσι επρεπε να τρεχει το φορουμ σε ολα τα θεματα .....απαντησεις σωστες γρηγορες και αποδοτικες ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!! ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ)
Σακη καλημέρα.Εχεις FBT με διαροή.Τ5555, 38793 HR6538.Ειχα το ίδιο δήλημα σε μια 33PT9108B/01.Τσεκάρισε το.
παει ο σακιας.
επεσε με τα μουτρα στα ηχητικα και γιοκ η τηλεοραση.
ποιος ξερει τι ομορφα κοριτσια ειχε στις ηχητικες καλυψεις και τωρα εχει να φτιαξει αλλες βλαβες.!!![]()