Αν αφαιρέσεις το ποτ και το βάλεις στο 220-230 μάλλον θα γίνεται δουλεία.
Αν αφαιρέσεις το ποτ και το βάλεις στο 220-230 μάλλον θα γίνεται δουλεία.
Αυτο σκεφτομαι και εγω..Αφου υπαρχει ενας ελεγχος της θερμοκρασιας,εστω και στοιχειωδης πιστευω οτι θα γινεται..Κι'αν οχι μηπως θα ειναι η πρωτη μ@λ@κι@ που αγορασα;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Τι μου θύμισες ρε γιώργο, εγώ να δεις τη μ@λ@κίες έχω πάρει, αλλά από την άλλη αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.
E αμα ειναι ετσι γιατι δεν μοιραζεσαι τις κακες εμπειριες απο αγορες,μπας και γλυτωσει κανενας αλλος;
Κατά καιρούς και μικροπράγματα μικρής αξίας, καλά καλά δεν θυμάμαι ποια ήταν, αυτό που θυμάμαι είναι οι δοκιμές με διάφορα όπως κάνεις και εσύ.
Η αλήθεια είναι πως για να κάνεις δουλειά πρέπει να πάρεις κάποια εργαλεία αξίας, οι δοκιμές είναι για να μάθεις και να αποκτήσεις κάποια εμπειρία για μελλοντικές αγορές.
Ότι και να σου λέει κάποιος, το θέμα είναι εσένα τη σε βολεύει και με ποια μπορείς να κάνεις την δουλειά που θέλεις.
Επειδη ολο αυτο το εχω σαν χομπυ(καλα αν βγει και κανενα χαρτζηλικι δεν θα με πειραξει και τοσο) δεν αγοραζω ακριβα εργαλεια αλλα φυσικα προσπαθω να παρω κατι αξιοπρεπες που να μην βγει εντελως αχρηστο. Π.χ σημερα πηρα αυτο http://cgi.ebay.com/Aoyue-474-Desold...item3f09b16483 απο αλλο μαγαζι( techgsm.com).
Μου ειχαν τυχει μερικες περιπτωσεις που δεν μπορουσα να κανω αποκολληση με τιποτα(ας πουμε power jack απο laptop) οποτε λεω ηρθε η ωρα του..
Έχω το ίδιο και είναι μια χαρά, κάτι δεν θα κάνεις σωστά.
Καλος ο σταθμός αποκόλλησης ξεκολλούσα ρελεδάκια με lead free που σίγουρα δεν ξεκολούσαν με τίποτα άλλο χωρίς να χαλάσει η πλακέτα.