Είδα το ποστ εδώ που έχουμε φτάσει για άλλαξε και βλέπουμε
Είδα το ποστ εδώ που έχουμε φτάσει για άλλαξε και βλέπουμε
ok αλεξ το αλλαζω απο αυριο και τα ξαναλεμε
Ας αλλάξει και το PTC.
alex504 (04-11-11)
εδω που φτασαμε θα το αλλαξω και αυτο
για αυτο εδω μιλαμε ;
SONY 8.png
Παναγιώτη, έρχομαι στο χώρο σου ... πλήρη εχεμύθεια... με όλα τα κόλπα αναζωογονησηςεννοείται δωρεάν για τα μέλη του Ηλεκτρόνικα
τουλάχιστον να ξέρουμε οτι δεν φταίει η οθόνη.
Όπως είπε και ο Αλεξ τα μηχανήματα δεν δανείζονται
αν θέλεις στείλε μου πμ (είσαι στην περιοχή της Καλλιθέας; )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη technikos : 04-11-11 στις 20:49
"Δεν απέτυχα. Απλά βρήκα 10.000 τρόπους που δεν δουλεύουν!" Thomas Edison
alex504 (04-11-11)
καλλιθεα ειμαι σε ευχαριστω για την προσφορα θα αλλαξω ενα τρανζιστορ ακομη και μετα θα εχετει ολοι νεα για την συνεχεια να πω πως η tv ειναι του αδερφου μου η οποια εχει αντικατασταθη απο μια LED και απλα συνεχιζω την επισκευη για την τιμη των οπλων ειμαι αρκετα πεισματαρεις με τις επισκευες και δεν παρατουμε ευκολα εκτος και αν δεν αξιζει απο ενα σημειο και μετα οικονομικα αν επισκευαστη θα την χαρισουμε σε ατομο τις οικογενειας που εχει μια tv ( ταφο ) απορω πως βλεπει με αυτην
αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι οτι μεχρι να καψει το τρανζιστορ υψηλης δεν ειχαν κανενα προβλημα οχι οτι ηταν σαν καινουργια αλλα εβλεπες αρκετα καλα ελαχιστα λεπτα πριν κλειση εβγαλε οριζοντιες γραμμες και φιλοπρασινησε και αμεσως μετα εσβησε εχω ανεβασει και μια φωτο
για τα μηχανηματα και φυσικα δεν δανειζονται και δεν τα ξερω οποτε μονο αν το εχει καποιος και δουλεψη ο ιδιος μπορει να γινει κατι τετοιο
να πω για αλλη μια φορα ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια που μου εχετε δωσει μεχρι τωρα
alex504 (04-11-11)
λοιπον αλλαξα και το stp αλλα παλι εμεινε η πρασινηλα οποτε λεμε οτι ειναι οθονη ; δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω την βλεπω να παει για ανακυκλωση
καποια ιδεα εχει καποιος η την παραταμε;
να σας ενημερωσω οτι η επισκευη τις tv πηρε τελος μετα την αλλαγη του stp5n και ενα ptc αν και δυσκολευτικα να βρω καποιο με 2 ποδια η τηλεοραση εδειξε καλυτερη εικονα εκανα μια ρυθμιση στο μπλε πυροβολο μεσα απο το service menu και ρυθμισα λιγο το g2 και το focus και η εικονα ειρθε σε πολυ ικανοποιητικο σημειο ωστε να μπορεις να παρακολουθησεις ανετα σιγουρα εχει θεμα οθονης αλλα για την χρηση που θα εχει απο εδω και περα δεν εχει προβλημα
τελος να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ολους οσους με βοηθησαν για την επισκευη της και αφιερωσαν καποιο χρονο για αυτο δεν γραφω ονοματα εισασταν αρκετοι
THANKS και παλι
alex504 (09-11-11)