Warton.....
Warton.....
900MHz-64GHz
Ηρακλη το flux που εβαλες ειναι πολυ καλο,το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο.
Ειναι warton που σου λεει και ο Κωνσταντινος.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Να σου πω δεν το σκέφτηκα καν. Έχεις δοκιμάσει κάποια από αυτές? Για αρχή μικρή ποσότητα θέλω.
Οι σύριγγες που έχει είναι ΟΚ, έχει και lead free και με μόλυβδο και είναι μικρές για πειράματα είναι μια χαρά. Εγώ τις χρησιμοποιούσα σε πλακέτες.
Μετά πήρα τενεκέ μισό κιλό για να έχω μια άλλη που έχει αρκετά καλή (ακριβή μεν αλλά αν τη δουλεύεις παίζει).
Οι σύριγγες είναι της topnik πολωνέζικες η κάτι τέτοιο, για απλή εφαρμογή είναι μια χαρά.
900MHz-64GHz
Κωνσταντίνε για reballing την θέλω την πάστα.
Δε χάνεις να δοκιμάσεις 3 ευρώ έχει νομίζω.
Ίσως καταφέρω να σου βάλω 3ml της Interfux (το μισό κιλό που έχω) που πήρα από Μαρμαρά http://www.interflux.com/sites/defau...SnPb(Ag)_0.pdf
Πολύ καλή μιας και είναι για περιβάλλον χωρίς άζωτο οπότε βολεύει εμάς με τους σταθμούς.
900MHz-64GHz
Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ ιδιαίτερα. Μόλις μου χρειαστεί θα έρθω σε επικοινωνία μαζί σου. Ούτως ή άλλως είμαι ακόμα στο αρχικό στάδιο για τα reballing, οπότε θα κάτσω πρώτα να ξεκολλήσω μερικές μητρικές και μετά θα προχωρήσω στο κόλλημα τους.
Με τον καθαρισμο επαφων (κολλητηρι+flux+φυτιλι χαλκου) αποκολληθηκε 1 (ενα) pad απο το chip της vga με αποτελεσμα να μην
κολλαει η μπιλια
Υπάρχει λύση γι αυτην την περιπτωση?
Μόνο τύχη.
Δες ποιο είναι, αντιστοίχισε το με datasheet αν είναι signal την έκατσες, αν είναι ρεύμα σου έκατσε τζόκερ.