-
F&u
Ψάχνω το Force Upgrade Firmware για F&U FLA5520UH (Μητρική Vestel 17MB170) γιατί κόλλησε από γεμάτη μνήμη».
-
-
Μόνο απο αντιπροσωπεία θα σας πρότεινα να την πάτε σε έναν τεχνικό εκεί στις Σπέτσες, Κρανίδι, Ερμιόνη και αυτός θα επικοινωνήσει με το service, πάλι αν περιμένετε ίσως να σας βοηθείσει κάποιος συνάδελφος. Δοκιμάστε και την λύση με ένα mouse απο υπολογιστή σε κάποιες περιπτώσεις εχουμε δώσει λύση με αφαίρεση πρόσθετων εφαρμογών.
-
-
Φίλε Σωτήρη,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Αν είναι κάτι βιαστικό και δεν το φοβάσαι ισχύει και το 3ο post μου στο thread 3228
( https://www.howtofixit.gr/forum/arch...p/t-76034.html ).
ΠΡΟΣΟΧΗ : Ισχύει για το chassis : 17MB170 αλλά γι΄ οθόνη 43 inch, μ΄ όλο τ΄ αναλαμβανόμενο ρίσκο,
(όσον αφορά τι ποιότητα εικόνας θα λάβετε).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
-
Δεν δινουν συνηθως την αναβαθμιση,κανε μεσω σερβις μενου εργοστασιακες μπας και συνερθει.
-
-
Τα έκανα όλα κ με ποντίκι και πληκτρολόγιο μένη στην αναζητηση να φορτώνει μάλλον είναι φουλ όλα
-
-
Δεν με αφηνη να πάω ρυθμίσεις τα πλήκτρα ένταση δουλεύουν αλλά πετάει μήνυμα μνήμη πλήρες κ δεν μπορώ να κάνω κατι
-
-
Πρέπει να βρω το λινκ να το κάνω με στικάκι ( φλασαρισμα ) αλλά μ είπαν αντιπροσωπεία θέλουν τα χαρτιά της εγώ δεν τα έχω τα χα πετάξει 😟
-
-
Είναι πάνω από 43 ίντσες πειπου νομίζω 65-70
-
-
Σωτήρη η TV σου είναι 55 ιντσών ( FLA5520UH ).
Προσπάθησε να μπεις στο Service Menu με τ΄ αυθεντικό τηλεχειριστήριο της TV αν το διατηρείς ακολουθώντας τα παρακάτω :
1. Πατήστε το κουμπί «Menu» ή «Αρχική» στο τηλεχειριστήριό σας.
2. Μεταβείτε στο menu «Ρυθμίσεις».
3. Επιλέξτε «Εγκατάσταση» ή «Ρυθμίσεις Καναλιού».
4. Επισημάνετε την επιλογή «Σάρωση Καναλιού», αλλά μην πατήσετε OK.
5. Πληκτρολογήστε γρήγορα την ακολουθία αριθμών 1472 διαδοχικά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης