Καλησπερα σας παιδια
Εχω τα ιδια χαρακτηριστικα θα σας ηταν κοπος να μου στειλετε και εμενα το λινκ να κατεβασω το pkg αρχειο
Ευχαριστω θερμα
Φιλικα,
Χρηστος
ΑΚΥΡΟ εμενα ηταν η 55ΗΑΚ5350 τελικα την εφτιαξα με αλλο pkg αρχειο
Καλησπερα σας παιδια
Εχω τα ιδια χαρακτηριστικα θα σας ηταν κοπος να μου στειλετε και εμενα το λινκ να κατεβασω το pkg αρχειο
Ευχαριστω θερμα
Φιλικα,
Χρηστος
ΑΚΥΡΟ εμενα ηταν η 55ΗΑΚ5350 τελικα την εφτιαξα με αλλο pkg αρχειο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris0s : 11-11-25 στις 14:26
Το ανέβασα ξανά για όποιον ενδιαφέρεται...
https://www.transfernow.net/dl/20251...d1i8v/YJDnwADF
Δημήτριος Κυρίστης (29-12-25)
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά για τις ημέρες (αν και καθυστερημένα).
Ονομάζομαι Δημήτριος Κυρίτσης και αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα boot loop με μια Hitachi 55HAK6150. Μετά από αναζήτηση, έπεσα πάνω στο παρόν νήμα και είδα ότι ο φίλος 'γάτος' κατάφερε να βρει το σωτήριο αρχείο από το support της Argos.
Δυστυχώς, τα links που ανέβηκαν στο TransferNow έχουν λήξει. Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά τον φίλο 'γάτο' ή τον κύριο Δημήτρη Καρούση (Di*Ca_Electronic), αν το έχει κρατήσει ως αντίγραφο, να το ανεβάσει ακόμα μία φορά ή να μου το στείλει με κάποιο τρόπο.
Τα στοιχεία της δικής μου συσκευής ταυτίζονται απόλυτα με αυτά του νήματος:
- Mainboard: 17MB170
- Panel: VES550QNDA-2D-N41
- SN: 8623834 100115
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τη βοήθειά σας. Είναι κρίμα να πάει η τηλεόραση για ανακύκλωση για ένα θέμα λογισμικού.
Φίλε Γιάννη (γάτε) καλή χρονιά!
Σε ευχαριστούμε πολύ που μπήκες στον κόπο να το ανεβάσεις, αλλά δυστυχώς το link της TransferNow έληξε πάλι. Έχω ακριβώς την ίδια τηλεόραση με το ίδιο πρόβλημα (Main 17MB170 / Panel VES550QNDA-2D-N41) και το αρχείο σου είναι η μοναδική μου ελπίδα.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να το ανεβάσεις άλλη μια φορά;
Με λένε Δημήτρη και σου είμαι υπόχρεος για τη βοήθεια!