Απανταω στον εαυτο μου, η αντλια βρισκεται εκει που ειναι το πορτακι που ανοιγεις για να βγει το φιλτρο και εχει και ενα σωληνακι για να αδειασεις τα νερα του καδου εαν δεν το κανει η αντλια οπως πρεπει, οποτε για το LG πλυντηριο μου επρεπε να βγαλω το καπακι επανω, να ξεβιδωσω την πλαστικη προσοψη που εχει τα κουμπια και τις πλακετες να ξεβιδωσω ολο το μεταλλικο μπροστινο που εχει και την πορτα και κατω πισω απο το πορτακι που εχει το φιλτρο ειναι η αντλια.
Τελικα στην δικια μου περιπτωση ηταν αντλια 230V την εβαλα στο ρευμα μονη της και παλι εκανε βουητο, πηγα σε ενα καταστημα με την αντλια μου στο χερι και πηρα μια αλλη 13€ και ειναι τελεια τωρα.
Ηδη μετραω δευτερη επισκευη σε αυτο το πλυντηριο (μετα την αλλαγη του διακοπτη πορτας) αντε να δουμε τι αλλο θα αναγκαστω να μαθω