Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Επανέρχομαι στο θέμα μόνο και μόνο για να σας πω κάτι και σχετικά με αυτό που είπες φίλε Δημήτρη σχετικά με τα επίσημα σερβις. Όταν την είχα παει και τους είπα ότι δεν με συμφερει να την επισκευάσω Με ρώτησαν να την πετάξουμε και ειπα όχι θα ερθω να την παρω το απογευματακι. Όταν πηγα σπιτι την ανοιξα να δω τι ειχαν κανει στην πλακετα τροφοδοσίας και είχαν βγαλει ενα σωρο ανταλλακτικα. Πυκνωτες τρανζιστορ ασφαλειες κ.λ.π. Λέω το εκαναν για να μη βρω την βλαβη να παρω τα ανταλλακτικα να την φτιαξω. Θα πηγαινα αμεσως πισω αλλα ειχε κλεισει και την επομενη λεω ασε. Φίλος είχε μια τηλεόραση 32αρα που του εσπασε η οθόνη και μου εδωσε την πλακέτα η οποία ήταν ακριβως η ίδια. Οταν εβαλα
    την πλακετα αναψε το standby αλλα δεν αναβε η τηλεόραση. Αρχισαν να ψαχνομαι λέω λες να αποσυνδεσαν τα led;
    Ξεβιδωσα το το πισω πλαισιο και είχαν παρει τις λεντοταινιες και περα απο αυτο είχαν σπασει και την οθονη. Καλος φίλος ηλεκτρονικός που του το είπα μου είπε το εκεί το συνηθιζουν αυτο και ότι αν του πάνε τηλεόραση για επισκευή που έχουν πάει πρώτα σε αυτους δεν την κραταει αλλά αυτό με τα led δεν το είχε ξανακούσει και αν δεν με ήξερε τόσο καλά δεν θα το πίστευε και επίσης μου είπε παραδειγμα ενας γνωστός του τους ειχε παει μια 65αρα αξίας 1200€ για μια παρόμοια βλάβη και όταν την πηγε στον φίλο μου και του είπε ότι το πανελ είναι σπασμενο του είπε φυσικα και αυτος ότι όταν την πηγε η τηλεόραση δεν είχε σπασμένο πανελ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vadaris : 20-11-25 στις 11:20

Παρόμοια Θέματα

1. Σύνδεση κεραμικών εστιών με διαφορετικό φούρνο
    από dkoufou στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-21, 11:29
  2. Panel lg 40LF630V
    από giorgos thesalonikh στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-19, 17:06
  3. [Τηλεόραση LG] panel
    από RADIO6146KISAMOS στο forum Τηλεόραση
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-17, 21:13
  4. [Τηλεόραση Philips] "Part No" διαφορετικά σε "main board" PHILIPS 37PFL7603D/10 37"
    από chiskos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-16, 18:10
  5. [Tablet] Οθόνη IQ7021, καταστήματα για αγορά ή συμβατά μοντέλα
    από SnakeEyes στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-15, 10:50

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι