Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρύσοστομος
    Περιοχή
    Παναγιωτίδης

Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ? ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ INDESIT IWDC7105EU

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΕΜΙΖΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ .ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ C00271221(ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ).ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤHN ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ LED ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ON/OFF ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ LED.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρύσοστομος
    Περιοχή
    Παναγιωτίδης

Προεπιλογή

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΒΡHΚΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ (ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ )ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ 0:22 ΠΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ LED .ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ LED(9h) KAI TO ΚΟΚΚΙΝΟ LΕD ( ME TO ΛΟΥΚΕΤΟ) ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=Xjo9mDHX_EI&t=199s

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Κατ΄αρχή φίλε Χρυσόστομε,
    αν θέλεις γράφε με μικρά γράμματα, καθόσον στο forum, αλλά και γενικότερα αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τονισμού,
    π.χ. κάποιας/ων λέξης/ων, δεν χρειάζεται να γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις.

Το πρόβλημα του αναβοσβησίματος (blinking) όλων των LED΄s στο μπροστινό panel του πλυντηρίου οφείλεται πολλές φορές
    στ΄ ότι δεν κλείνει η μπροστινή πόρτα φόρτωσης (πρόβλημα στο μάνταλο ή ακόμα ακόμα και στη πλακέτα που φυσικά σ΄ εσένα
    αποκλείεται λόγω του ότι είναι καινούργια).
    Όμως στο video που αναφέρεις στο 2ο post σου, φαίνεται ότι το πρόβλημα αυτό οφείλεται σε βρώμικο φίλτρο.
    Έχεις ελέγξει λοιπόν το φίλτρο;
    Αν αυτό είναι καθαρό και το πρόβλημα συνεχίζεται. έλεγξε αν πατώντας το κουμπί ON/OFF μανταλώνει η πόρτα (θα πρέπει στη
    προσπάθειά σου να την ανοίξεις αυτή να μην ανοίγει).
    Αν αυτή μανταλώνει τότε θα πρέπει ν΄ επανέλθει ο τεχνικός (ο οποίος εγκατέστησε φαντάζομαι και τη νέα πλακέτα για να δώσει
    τη δέουσα λύση.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Επειδή όμως γράφεις ότι τα LED΄s αναβοσβήνουν και το κουμπί ON/OFF δεν ανταποκρίνεται,
    τότε αν παρακολουθήσεις το video που κατεβαίνει από το link:
    https://www.google.com/search?q=WHIC...8ocm7t-E4,st:0
    βλέπεις ότι η συγκεκριμένη βλάβη οφείλεται σε προβληματικό ηλεκτρολυτικό πυκνωτή (φουσκωμένο),
    στο PCB που βρίσκεται στη πλάτη του πλυντηρίου, κι ο οποίος όταν αντικατασταθεί με καινούργιο
    ταυτόσημης τιμής χωρητικότητας και τάσης (αλλά αν η ανοχή στη τάση είναι μεγαλύτερη δεν πειράζει
    αρκεί να χωράει να μπει τ΄ άνω πλαστικό κάλυμμα της θήκης του PCB), η βλάβη διορθώνεται.
    Τώρα εσύ γράφεις ότι έχεις αντικαταστήσει το PCB με καινούργιο (είναι το συγκεκριμένο που φαίνεται και
    στο video, κι έχεις μία μη λογική συμπεριφορά του, αλλά υπάρχει κι εδώ μία εξήγηση :
    μήπως το καινούργιο ήταν επισκευασμένο ή ακόμα ακόμα οι ηλεκτρ/κοί πυκνωτές εντός του παρουσιάζουν
    διαφορετικές των χαρακτηριστικών τους τιμές ή κάποια διαρροή;
    Αυτό θα φανεί αν αποκολληθούν και μετρηθούν με καπασιτόμετρο κι ESR meter, σε κάποιο εξειδικευμένο
    Εργαστήριο ηλεκτρονικών επισκευών ή κι από εσένα αν έχεις κάποιες γνώσεις στην Ηλεκτρονική επιστήμη και
    διαθέτεις τα κατάλληλα όργανα κι εργαλεία.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρύσοστομος
    Περιοχή
    Παναγιωτίδης

Προεπιλογή

Καλησπέρα στην ομάδα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.

Θέλω να απαντησω και να κάνω κάποιες διευκρινίσεις .

1) Απο οτι είδα το μάνταλο δεν κλείνει.'Ολα τα LED ανάβουν όπως είδατε όπως στο βίντεο που σας έστειλα στο 0:22,όταν βάζω το πλυντήριο στην παροχή οπότε δεν ξεκινάει τίποτα,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συμπεράνω εαν είναι αυτό.

2)Το φίλτρο είναι καθαρό και πιστεύω δεν έχω πρόβλημα απο αυτό.

3) Να δω την πλακέτα αλλά δεν νομίζω οτι θα είναι απο τους πυκνωτές .Μπορώ να το ελέγξω και εγω που εχω αυτά τα εργαλειά που λέτε αλλα δεν νομίζω η πλακέτα φαινεται εντελως καινούργια με το ίδιο firmware.Τώρα μπορεί να είναι πιθανό γιατί οι καινούργιες μπορεί να είναι απρογραμματιστες και δεν το ξέρω με σιγουριά .
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙO.jpg

Στην φωτογραφία φαίνεται η καινούργια.Εμένα με μια πρώτη ματιά δεν μου φαίνεται μεταχειρισμένη .

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Την πλακέτα την πήρες από αντιπροσωπεία;
    Σε αυτές τις πλακέτες πρέπει να μπει πρόγραμμα διαφορετικά δεν δουλεύουν.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρύσοστομος
    Περιοχή
    Παναγιωτίδης

Προεπιλογή

Όχι δεν την πήρα από την αντιπροσωπεία την πήρα από ebay το θέμα είναι ότι λέει πάνω ότι έχει φορτωμένο ένα πρόγραμμα ίδιο όπως στην παλιά .Μπορείτε να το παρατηρήσετε και από τις πρώτες φωτογραφίες

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Η ίδια πλακέτα μπαίνει σε ένα σορό μοντέλα.
    Πρέπει να προγραμματιστεί με βάση τον serial number του πλυντηρίου,μην βλέπεις τα καρτελακια της πλακέτας μόνο.
    Πήγαινε στον τοπικό αντιπρόσωπο να σου βάλει το σωστό πρόγραμμα.
    Βγάλε φωτογραφία το καρτελακι του πλυντηρίου,θα στο ζητήσει.

Το avatar του χρήστη johnkou
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Αυτο θα ελεγα και εγω οτι προγραμματιζονται βασει τον s/n και δευτερον δεν ανεφερες στο αρχικο ποστ οτι την πηρες απο ebay γιατι καινουρια πρεπει να εχει πανω απο 150ευρω.Αρα βρισκεις ενα τοπικο σερβις τους τηλεφωνεις και τους λες να στην προγραμματισουν καθως επισης και το κοστος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρύσοστομος
    Περιοχή
    Παναγιωτίδης

Προεπιλογή

Καλησπερα

Πριν την παρω απο το ebay διευκρινησα στον πωλητη οτι εαν ειναι προγραμματισμενη και μοθ ειπε ναι εστειλα και την ετικετα της παλιας μοναδας και μου ειπε ενταξει το ιδιο firmware ειναι

Ευχαριστω παντος για την βοηθεια

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Indesit] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ INDESIT,ΛΑΣΤΙΧΟ
    από gponiris στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-20, 23:07
  2. [Άλλη] indesit dis14 πλακετα
    από jimmcooper στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-20, 11:12
  3. [Indesit] προβλημα με πλυντηριο indesit