Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    ΑΛΙΒΕΡΙ

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ για τν βοηθεια

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Το ολοκληρωμένο κύκλωμα με τα 5 (όχι 4) ποδαράκια, θέλει έλεγχο αν λειτουργεί. Έχει προστασίες μέσα του και δεν καίγεται τόσο εύκολα. Λόγω υπερθέρμανσης όμως μπορεί να έχουν ξεκολλήσει κάποια ποδαράκια του και να έχουν οξειδωθεί.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Ναι έχει δίκιο ο φίλος klik είναι 5 τα ποδαράκια του ολοκληρωμένου, εκ παραδρομής γράφτηκαν 4.
    Ας κοιτάξεις και για ψυχρές κολλήσεις φίλε Βασίλη όχι μόνο σ΄ αυτό τ΄ ολοκληρωμένο αλλά και
    στ΄ υπόλοιπα εξαρτ/τα.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    ΑΛΙΒΕΡΙ

Προεπιλογή

Ναι πρώτα θα αλλάξω αυτά που μου πες τώρα για τ αλλά δν ξέρω ποιος μπορεί να τα τσεκαρει γτ εγώ δν ξέρω απ' αυτά ας ελπίσουμε να τ αλλάξω και να δουλεψει

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Λίγο ύποπτο στο καφέ και μπλε καλώδιο , όπου το μπλέ τοποθετήθηκε άτσαλα χωρίς την μόνωση στο κλιπσάκι ,ενώ στο καφέ είναι οκ . Κούνα το μπλε μπας και ξεκόλλησε από το κλιπ .
    Το πολύμετρο στην κλίμακα Dc σε κλίμακα μεγαλύτερη από τα 24V (π.χ. 100V) και μετράς επαληθεύεις ότι τροφοδοτείται . Μπορεί να προηγείται ασφάλεια πίνακα τροφοδοσίας πεσμένη

Γιατί ρε παίδες αποφασίζεται κατευθείαν να αλλάξουν πυκνωτές , μόνο με οπτική "απόφαση " .
    Αυτό σε εμένα μεταφράζεται παρομοίως με έναν ασθενή που τον πηγαίνουν κατευθείαν στο χειρουργείο να τον ξεκοιλιάσουν , χωρίς να τον περάσουν πρώτα από ακτινογραφίες , αλλά αποφασίζουν με βάση οπτικά πως φαίνεται ο ασθενής . (κουτσαίνει ? άμεσα βγάλσιμο τα εντόσθια / πονάει κεφάλι ? κόψιμο το κεφάλι )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 07-09-25 στις 09:39

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Εχει αλλοιωθει το περιβλημα. Αυτο γινεται οταν τα λαστχακια στεγανοποιησης εχουν φυγει απι τη θεση τους οποτε το λάδι εσωτερικα χαθηκε. Οταν ο ασθενης εχει το ενα ποδι να κρέμεται πιο κατω απο το αλλο, ξερεις οτι εχει προβλημα.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον klik για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb (08-09-25)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία