-
Σε ευχαριστώ πολύ για τν βοηθεια
-
-
Το ολοκληρωμένο κύκλωμα με τα 5 (όχι 4) ποδαράκια, θέλει έλεγχο αν λειτουργεί. Έχει προστασίες μέσα του και δεν καίγεται τόσο εύκολα. Λόγω υπερθέρμανσης όμως μπορεί να έχουν ξεκολλήσει κάποια ποδαράκια του και να έχουν οξειδωθεί.
-
-
Ναι έχει δίκιο ο φίλος klik είναι 5 τα ποδαράκια του ολοκληρωμένου, εκ παραδρομής γράφτηκαν 4.
Ας κοιτάξεις και για ψυχρές κολλήσεις φίλε Βασίλη όχι μόνο σ΄ αυτό τ΄ ολοκληρωμένο αλλά και
στ΄ υπόλοιπα εξαρτ/τα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
-
Ναι πρώτα θα αλλάξω αυτά που μου πες τώρα για τ αλλά δν ξέρω ποιος μπορεί να τα τσεκαρει γτ εγώ δν ξέρω απ' αυτά ας ελπίσουμε να τ αλλάξω και να δουλεψει
-
-
Λίγο ύποπτο στο καφέ και μπλε καλώδιο , όπου το μπλέ τοποθετήθηκε άτσαλα χωρίς την μόνωση στο κλιπσάκι ,ενώ στο καφέ είναι οκ . Κούνα το μπλε μπας και ξεκόλλησε από το κλιπ .
Το πολύμετρο στην κλίμακα Dc σε κλίμακα μεγαλύτερη από τα 24V (π.χ. 100V) και μετράς επαληθεύεις ότι τροφοδοτείται . Μπορεί να προηγείται ασφάλεια πίνακα τροφοδοσίας πεσμένη
Γιατί ρε παίδες αποφασίζεται κατευθείαν να αλλάξουν πυκνωτές , μόνο με οπτική "απόφαση " .
Αυτό σε εμένα μεταφράζεται παρομοίως με έναν ασθενή που τον πηγαίνουν κατευθείαν στο χειρουργείο να τον ξεκοιλιάσουν , χωρίς να τον περάσουν πρώτα από ακτινογραφίες , αλλά αποφασίζουν με βάση οπτικά πως φαίνεται ο ασθενής . (κουτσαίνει ? άμεσα βγάλσιμο τα εντόσθια / πονάει κεφάλι ? κόψιμο το κεφάλι )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 07-09-25 στις 09:39
-
-
Εχει αλλοιωθει το περιβλημα. Αυτο γινεται οταν τα λαστχακια στεγανοποιησης εχουν φυγει απι τη θεση τους οποτε το λάδι εσωτερικα χαθηκε. Οταν ο ασθενης εχει το ενα ποδι να κρέμεται πιο κατω απο το αλλο, ξερεις οτι εχει προβλημα.
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον klik για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης