Έτσι όπως το λες όχι . Τόσο κάνει και η καινούρια με χρονοδιακόπτη
Κατάλαβα όλα τα "service " χτυπάνε μύγες , το μεροκάματο μόνο να πέφτει
Τι να πω..., μα περισσότερο το ψάχνω, γιατί μου είπε ο υπάλληλος σε σπαστά Ελληνικά(αλλά δεν λέει και κάτι αυτό), ότι έσπασαν!
οι αντιστάσεις και δεν φτιάχνεται. Το 'έσπασαν' μου ακούστηκε πολύ περίεργο σαν όρος και λέω μπας και δεν ήθελαν να το πολύ ψάξουν το πρόβλημα, λένε ένα δεν φτιάχνεται και τέλος.
Φίλε Νίκο θα σου πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Ακολούθησε τη σκέψη που αναφέρεις στο post σου #3 και παράγγειλε από την Αντιπρ/πεία στην Ιταλία,
(Tanacta Group, tel. : 0039035688111) και τις 2 αντιστάσεις πάνω κάτω - μάλιστα αν βρεις και τον δ/πτη
ON/OFF - κι αφού παραλάβεις τ΄ ανταλ/κά αυτά είναι εύκολο, (πολύ προσεκτικά βέβαια ενεργώντας),
χρησιμοποιώντας μία πένσα κι ένα κατσαβίδι ν΄ αφαιρέσεις τα παλαιά και να τ΄ αντικαταστήσεις με τα νέα.
Μάλλον χρησιμοποιούνται μεταλλικά βύσματα μ΄ ανάλογο θερμοσυστελλόμενο κάλυμμα στ΄ άκρα τους για
να συνδεθούν με τα καλώδια ρευματοληψίας.
Τ΄ εγχειρίδιο οδηγιών εφόσον δεν το ΄χεις κατεβαίνει από το link :
https://www.manualslib.com/download/...ec-Gl3000.html (σελ. 27 έως 32).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
οικονομου στον πειραια φτιαχνει αντιστασεις
Καλησπέρα κύριε Δημήτρη, ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες, θα ρωτήσω τους ουνα φατσα ουνα ρατσα😅 κι αναλογα την απάντησή τους πορευόμαστε. Αλλιως κλίνω προς την βιοτεχνία που μου ειπαν οτι φτιαχνουν οτι μέγεθος και σχήμα αντίστασης χρειαζόμαστε αν δεν υπάρχουν τα αυθεντικά.
Ευχαριστω πολυ
Καλημέρα, τελικά η προσπάθεια με την κατασκευάστρια απέβη άκαρπη καθώς στην αρχή μου είπαν ότι έχει λήξει η εγγύηση πολύ καιρό τώρα(λες και τους είπα εγώ κάτι διαφορετικό!) και όταν τους ξανα-είπα αν μπορώ να αγοράσω τα ανταλλακτικά για να τα πάω σε service point να τα μοντάρουν μου είπαν ότι δεν πουλάνε ξεχωριστά τα ανταλλακτικά αλλά μόνο ολοκληρωμένες συσκευές(!!!) και ότι είναι πολύ επικίνδυνο να δοκιμάσω κάτι τέτοιο και μόνο ένας ειδικός θα μπορούσε να το επιχειρήσει χωρίς όμως να το συνιστούν(λες και τους είπα εγώ ότι θα το μόνταρα μόνος μου).
Τέλος πάντων...
Υ.Γ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι η Ε.Ε έχει υποχρεώσει όλους τους κατασκευαστές να έχουν ανταλλακτικά για αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία μιας συσκευής;
Υ.Γ.2 Ρώτησα και στον Οικονόμου, μου είπαν ότι πρέπει να τους πάω το δείγμα για να κατασκευάσουν μία αντίστοιχη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosi : 28-03-25 στις 13:54