Με τα άλλα τρία μάτια τι γίνεται (εντάξει είπες δεν κάνει τίποτα και δεν σε αφήνει να έχεις χειρισμό) την ώρα που η μεγάλη εστία πηγαίνει μόνιμα στο φουλ
Διάβασα στα διάφορα manual ότι έχει μια δυνατότητα ταχείας προθέρμανσης , συγκεκριμένα όπως το διάβασα , λέει ότι αν π.χ. εσύ το ρυθμίσεις στο 4 από τις 9 σκάλες που έχει , η εστία θα θερμανθεί στο φούλ μέχρι να φτάσει στους 100C , και θα ακουστεί προειδοποίηση ηχητική , από εκεί και ύστερα η εστία θα ακολουθήσει την εντολή έντασης στο 4.
Λογικά αν δεις τις 2 μεγαλύτερες εστίες (2100 και 1800W) αυτές στα άκρα τους τροφοδοσίας είναι πολλαπλά (άρα από εκεί αντιλαμβάνεται τους πρώτους 100C ? ) υπονοώ μπας αντί της πλακέτας (που πιθανά και να φταίει αυτή ) , να είναι και θέμα προβληματικής εστίας στους αισθητήρες της ίδιας εστίας.
https://www.general-service.gr/el/te...43_teka_tb_600




Απάντηση με παράθεση