Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: CANDY EVO W4853D-S

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #29

    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Εγγραφή
    Jan 2012
    Περιοχή
    downtown
    Μηνύματα
    150

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο αισθητήρας στεγνώματος λογικά δεν θα επηρέαζε κανένα από τα θερμικά ασφαλείας . Δηλαδή πιστεύω για να αποκλείστηκε θερμικό ανέβηκαν τα όρια θερμοκρασίας για κάποιον λόγο , π.χ. βουλωμένα φίλτρα / βουλωμένα κανάλια του σαλίγκαρου ή μειωμένη ροή αέρα από την φτερωτή του σαλίγκαρου π.χ σάπισμα καταστροφή της φτερωτής / μειωμένες στροφές του μοτέρ σαλίγκαρου.
    Επειδή η διακοπή του κυκλώματος με ενεργοποίηση του θερμικού διακόπτη ξανα-εμφανίστηκε μετά από μία εβδομάδα καλής λειτουργίας με αρκετούς κύκλους στεγνώματος, άνοιξα το μεταλλικό κέλυφος μέσα στο οποίο βρίσκονται η φτερωτή και η αντίσταση και καθάρισα προσεκτικά τα πτερύγια της φτερωτής που ήταν σχεδόν κλειστά από συσσωματωμένα χνούδια που εκτιμώ ότι δεν επέτρεπαν τη σωστή ροή αέρα προς την αντίσταση και γενικά καθάρισα εσωτερικά το κέλυφος αν και δεν είχε κάτι άλλο ιδιαίτερο που να παρεμπόδιζε τη ροή του αέρα.

    Σε ένα σύντομο πρόγραμμα στεγνώματος (30') είδα ότι η αντίσταση θερμάνθηκε ικανοποιητικά χωρίς όμως σημάδια υπερθέρμανσης και ο κάδος είχε επίσης υψηλή θερμοκρασία αρκετή για να επιτύχει ένα σύντομο στέγνωμα μικρού φορτίου. Η φτερωτή φαίνεται να περιστρέφεται κανονικά και χωρίς δυσκολίες. Αν όμως έχει τις αναγκαίες στροφές αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αντιληφθώ χωρίς κάποιο διαγνωστικό όργανο.

    Το παρακολουθώ και ανάλογα θα επανεκτιμήσω την κατάσταση.

  2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον akis63 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    mikemtb73 (20-03-23)

Παρόμοια Θέματα

  1. [Candy] Candy cdi45 προβλημα
    από Sakiss στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-12, 01:40
  2. [Candy] προβλημα με ψυγειοκαταψυκτη candy cpdc451vzx inox
    από Λαζαρίδης στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-12, 19:43
  3. Candy----Δεν βγαίνουν τα νερά---
    από volos66 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-11, 00:00

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας