Εγώ πάντως που δοκίμασα ένα siemens του 1957 δούλεψε μια χαρά.Και δεχόταν κλήσεις και έπερνε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εγώ πάντως που δοκίμασα ένα siemens του 1957 δούλεψε μια χαρά.Και δεχόταν κλήσεις και έπερνε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εντύπωση μου κάνει, αλλά δεν διεκδικώ το αλάνθαστο!
Εν τοιαύτη περιπτώσει θα πρότεινα στον Alex20 να βρει να δανειστεί ένα τηλέφωνο με δίσκο για αν κάνει μια δοκιμή, πριν αγοράσει (ειδικάαν είναι και ακριβό).
Καλησπέρα και πάλι υπάρχει ένα τηλέφωνο με δίσκο αλλά δεν έχει κλιπ στην άκρη του καλωδίου(είναι διπολικό) υπάρχει τρόπος να το κάνω με αμερικάνικο φις και μετά μπορώ να το βάλω στο router? Σας ευχαριστώ πολύ.
Θα πάρεις ένα φτηνό καλώδιο (αν δεν έχεις ήδη) με το τυποποιημένο RJ-11 στις δύο άκρες, θα το κόψεις και θα συνδέσεις τα δύο καλώδια στο τηλέφωνο.
Αν έχει τέσσερα καλώδια, θα συνδέσεις τα δύο μεσαία.
Το φισάκι RJ-11 στο ρούτερ, στην υποδοχή Phone(1)
Φίλε Αλέξη,
αν είσαι τ΄ ίδιο μέλος που αναφέρεις πρόβλημα κωδικού, γι΄ ενεργοποίηση τηλεχειριστηρίου HUAYU (το ΄χες γράψει HYAOU) ,
στ΄ «Υπόλοιπα» στην ενότητα «Διάφορα προϊόντα» , στις 24-01-2023 , και σου ΄χω απαντήσει με 2 posts στις 27 & 29-01-2023 ,
γράψε αν κατάφερες αυτήν την ενεργοποίηση.
Όσον αφορά το παλαιό μοντέλο τηλεφώνου που ΄χεις ισχύουν αυτά που αναφέρει ο φίλος και συνάδελφος Νίκος.
Αν θέλεις ανέβασε photos του επάνω και κάτω μέρους της παλαιάς αυτής συσκευής, ίσως μπορέσουμε να σε καθοδηγήσουμε καλλίτερα
όσον αφορά συνδεσμολογία κι ανταπόκρισή του στη νέα τεχνολογία VoIP.
Για τον Ο.Τ.Ε. ισχύουν ακόμα ορισμένες τέτοιες συσκευές (κυρίως όμως κατόπιν κάποιων μετατροπών) ν΄ ανταποκρίνονται και σ΄ εξερχόμενες
κλήσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης