Καλημέρα και πάλι. Αγαπητέ Δημήτρη ενώ είχα κατεβάσει τα αρχεία από την ιστοσελίδα που μου αποδεικνύεις ποίο πάνω, δεν μπορώ τώρα να τα βρω και σε νέα προσπάθεια μου να τα ξανακαταβάσω μου βγάζει μύνημα 404. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση;
Καλημέρα και πάλι. Αγαπητέ Δημήτρη ενώ είχα κατεβάσει τα αρχεία από την ιστοσελίδα που μου αποδεικνύεις ποίο πάνω, δεν μπορώ τώρα να τα βρω και σε νέα προσπάθεια μου να τα ξανακαταβάσω μου βγάζει μύνημα 404. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση;
Καλημέρα.
Πάτα πάλι στην διεύθυνση που σου έδωσε ο Δημήτρης, στην νέα σελίδα που ανοίγει η διεύθυνση έχει κάπου ένα κενό, σβήσε το, πάτα enter και θα τα ξαναβρεις..
Ευχαριστω kostas_a22. Να σαι καλά.
Ποιό από τα δυο αρχεία να κάνω χρήση;
Το πρώτο αρχείο "27936705_MB130_HIT_YODA_V34410_SVN_244474_.xl s" έχει μέσα του τα εξής αρχεία "mb130_en.bin" που ειναι κι αυτο συμπιεσμένο αρχείο , το "mb130_PM51.bin", το "mb130_RomBoot.bin" και το "usb_auto_update_G10".
Το δεύτερο αρχείο είναι "23471158" έχει μέσα του τα εξής αρχεία "mb130_en.bin", το "mb130_PM51_connected.bin", το "mb130_RomBoot.bin" και το "usb_auto_update_G10".
Αν κάνω χρήση το πρώτο αρχείο αποσυμπιέζω και το "mb130_en.bin" πριν τα βάλω σε usb stick ή το αφήνω ως συμπιεσμένο;
Καλησπέρα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μ΄ ΥΓΕΙΑ και πολύ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Αν κάνεις χρήση της 1ης ομάδας αρχείων τότε σ΄ ένα STICK Memory Flash διαμορφωμένο σε FAT32 και τελείως ΚΕΝΟ
θα βάλεις τα παρακάτω :
- mb130_en.bin (αποσυμπιεσμένο, φυσικά),
- mb130_PM51.bin,
- mb130_RomBoot.bin
και τίποτα άλλο.
Πιστεύω ότι γνωρίζεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις στη TV σου για να κάνεις F_W Upgrade με Flash Memony Stick.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης