Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να αναγνωρίσεις αν ο θερμοστάτης (που "κόλλησε" και που αναφέρετε ο τεχνικός ) πρόκειται για μηχανικό θερμοστάτη? (και όχι με ηλεκτρονικά πλακέτες και αισθητήρες σένσορες) , επειδή έγινε αναφορά για "αλλαγή χρονοδιακόπτη" υποθέτω και ο θερμοστάτης θα είναι επίσης μηχανικός , και ναι συμφέρει να το φτιάξεις .

Υπό την προϋπόθεση ότι πράγματι φταίει ο θερμοστάτης , γιατί η αναφορά για ανά 3-4 ώρες που παρακολούθησες και τις σχετικές διακυμάνσεις που αναφέρεις είναι ασαφείς , που μπορεί να σημαίνει ότι ο θερμοστάτης επηρεάζεται από άλλους παράγοντες π.χ. κακή απόδοση ψύξης .
Το πρόβλημα το βασικό είναι ότι έχεις έναν τεχνικό που ίσως λόγω πίεσης της δουλειάς του , προτιμάει τις λύσεις τύπου "αμπε μπα μπλομ" και αυτό φαίνεται από τεχνικό να βάζει τον πελάτη του να στήσει καρτέρι μπροστά στο ψυγείο για να βρει ο ίδιος τι φταίει . Άλλαξε τεχνικό .
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο θερμοστάτης νομίζω ότι ειναι μηχανικός. Μου ανέφερε για την αλλαγή του 120-130€. Διακυμάνσεις έκανε και πριν αλλάξει τον αισθητήρα απόψυξης τον οποίο πλήρωσα, αλλά δε διορθώθηκε το θέμα. Μάλιστα νομίζω ότι τώρα είναι χειρότερα. Πριν απόψυχε την άνω περιοχή εκεί που συλλέγει τα παγάκια. Τώρα αποψύχει όλη την κατάψυξη.

Θα ψάξω για άλλον τεχνικό, αλλά είναι δύσκολο να βρώ κάποιον που γνωρίζει τη συγκεκριμένη μάρκα