σε ευχαριστω Πετρο!
εχθες το βραδυ μου εκανε παλι καποιο θορυβο και το εβγαλα απο την πριζα. στην συντηρηση ειχα πολλα πραγματα αλλα στην καταψυψη μονο παγακια. αφησα την πορτα της καταψυξεις ανοιχτη (φυσικα εβγαλα και τα παγακια) και ξεκολλησα και καποια κομματια παγου (δεν ειχε γεμισει παγο αλλα στην πλατη μονο) και ως το πρωι ειχε βγαλει οτι νερο ειχε να βγαλει και αφου το αφησα και καμια ωρα παραπανω απο το τελευταιο νερο το ξανα εβαλα στην πριζα κατα τις 11. ως τωρα δουλευει χωρις να παρουσιασει ξανα εκεινα τα προβληματα αλλα δεν εχει πιασει ακομα σωστες θερμοκρασιες. η συντηρηση εχει περιπου τους ιδιους βαθμους και η καταψυξη καπου -5.
ο τεχνικος μου ειχε πει οτι δεν κανει αποψυξη διοτι ειναι θεμα τις πλακετας που δεν δινει εντολη. μου ειπε οτι αν του κανω αποψυξη θα δουλεψει κανονικα και παλι μεχρι να ξανα πιασει παγο.
δεν ξερω αν φταιει οτι ειχα κλειστει την πορτα τις συντηρησης και με τροφιμα μεσα, αλλα δεν βλεπω παγο στην συντηρηση. τωρα αν εχει παγο απο μεσα απο τα πλαστικα δεν μπορω να το ξερω. παντως τις επομενες μερες θα δοκιμασω να του κανω παλι αποψυξη αδειαζοντας τα παντα και με τις πορτες ανοιχτες για 24 ωρες. πιστευω φτανουν.
ξερω οτι δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα μια ερωτηση , εχετε καποια μαρκα σε οικονομικα ψυγεια που θεωρειτε αξιοπιστα?
(ελπιζω ομως να γλυτωσω την αγορα νεου ψυγειου)

Απάντηση με παράθεση