Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιγνάτιος
    Εγγραφή
    Jul 2017
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Μηνύματα
    22

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι περιττά τα πιστολάκια για την χειροκίνητη απόψυξη , όταν κάνουμε απόψυξη εννοούμε το βγάζεις από το ρεύμα το ψυγείο , ανοίγεις τις πόρτες , τοποθετείς λεκάνες κάτω από τα στοιχεία (για συμβατικό ψυγείο) για τα no frost έχουν την δική τους λεκάνη , και απλά τραβάς έναν ύπνο , αργότερα απλά μαζεύεις τα τυχόν χοντρότερα κομμάτια πάγου που έχουν ήδη ξεκολλήσει , και στεγνώνεις το ψυγείο με πανιά .
    Αν έχεις δεύτερο ψυγείο συμφωνώ.

    Εγώ στο συγκεκριμένο ψυγείο, όταν έδινα τη μάχη μου τότε και μην έχοντας δεύτερο, τελείωνα την απόψυξη σε 10 λεπτά.

  2. #2

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Εγγραφή
    Apr 2022
    Περιοχή
    Αττική
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή

    ευχαριστω Πετρο για την βοηθεια. εχω σκοπο να το κανω πολυ συντομα.
    ερωτησεις
    1 ΑΝ το προβλημα ειναι οτι εχει πιασει παγο αλλα ο παγος ειναι μονο στην καταψυξη δεν θα επρεπε η συντηρηση να πιανει κανονικες θερμοκρασιες?
    2 υπαρχει περιπτωση να χασει το ψυγειο ψυκτικο υγρο ετσι ξαφνικα θελω να πω, χωρις να χτυπηθηκε για να σπασει κατι?

  3. #3

    Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Εγγραφή
    Oct 2011
    Περιοχή
    Έβρος
    Μηνύματα
    5.706

    Προεπιλογή

    1) Παρόλο τα στοιχεία μοντέλου , δεν βρήκα το σχέδιο για να δω τα εξαρτήματα , υποθέτω κοινό No frost με πιθανή απαγωγή μέρους της ψύξης της κατάψυξης προς την συντήρηση με κανάλια και ανεμιστήρες , και πιθανό κλαπέτο ελέγχου.

    Ο πάγος λειτουργεί σαν μόνωση για τα στοιχεία σωληνώσεις της κατάψυξης , οι σωληνώσεις της κατάψυξης μπορεί να θέλουν να βγάλουν ψύξη στους -30 C που λέει ο λόγος , με το "μπούκωμα" με πάγους πάνω στις σωληνώσεις δεν μπορεί να βγάλει την ψύξη σε αυτές τις θερμοκρασίες , οπότε και η συντήρηση θα ζορίζεται μετά βίας στους 13C , το ίδιο και για κατάψυξη που είναι επίσης μετά βίας στους -3 . ( σε έλλειψη υγρών είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα )

    2) Ναι (σαπίζουν οι σωληνώσεις και τρυπούν ) ανάλογα την σοβαρότητα στην ποιότητα σωληνώσεων του κατασκευαστή. Γιατί τα πολύ παλιά ψυγεία δεν τρυπούσαν και δεν είχαν διαρροές μετά την 40 ετία .
    Είδαμε και μάθαμε για κάποια Libherr που τρυπούσαν στην 4 ετία? . Ίσως λέω χωρίς να το γνωρίζω απόλυτα , να φταίει σε ορισμένες περιπτώσεις η τοποθέτηση αυτών των σωληνώσεων μέσα σε τοιχώματα μόνωσης? (που το θεωρώ ότι χειρότερο ) σε σχέση με το να είναι αυτές οι σωληνώσεις στο "αέρα" .

  4. #4

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Εγγραφή
    Apr 2022
    Περιοχή
    Αττική
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή

    σε ευχαριστω Πετρο!
    εχθες το βραδυ μου εκανε παλι καποιο θορυβο και το εβγαλα απο την πριζα. στην συντηρηση ειχα πολλα πραγματα αλλα στην καταψυψη μονο παγακια. αφησα την πορτα της καταψυξεις ανοιχτη (φυσικα εβγαλα και τα παγακια) και ξεκολλησα και καποια κομματια παγου (δεν ειχε γεμισει παγο αλλα στην πλατη μονο) και ως το πρωι ειχε βγαλει οτι νερο ειχε να βγαλει και αφου το αφησα και καμια ωρα παραπανω απο το τελευταιο νερο το ξανα εβαλα στην πριζα κατα τις 11. ως τωρα δουλευει χωρις να παρουσιασει ξανα εκεινα τα προβληματα αλλα δεν εχει πιασει ακομα σωστες θερμοκρασιες. η συντηρηση εχει περιπου τους ιδιους βαθμους και η καταψυξη καπου -5.
    ο τεχνικος μου ειχε πει οτι δεν κανει αποψυξη διοτι ειναι θεμα τις πλακετας που δεν δινει εντολη. μου ειπε οτι αν του κανω αποψυξη θα δουλεψει κανονικα και παλι μεχρι να ξανα πιασει παγο.
    δεν ξερω αν φταιει οτι ειχα κλειστει την πορτα τις συντηρησης και με τροφιμα μεσα, αλλα δεν βλεπω παγο στην συντηρηση. τωρα αν εχει παγο απο μεσα απο τα πλαστικα δεν μπορω να το ξερω. παντως τις επομενες μερες θα δοκιμασω να του κανω παλι αποψυξη αδειαζοντας τα παντα και με τις πορτες ανοιχτες για 24 ωρες. πιστευω φτανουν.
    ξερω οτι δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα μια ερωτηση , εχετε καποια μαρκα σε οικονομικα ψυγεια που θεωρειτε αξιοπιστα?
    (ελπιζω ομως να γλυτωσω την αγορα νεου ψυγειου)

  5. #5

    Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Εγγραφή
    Oct 2011
    Περιοχή
    Έβρος
    Μηνύματα
    5.706

    Προεπιλογή

    και ως το πρωι ειχε βγαλει οτι νερο ειχε να βγαλει και αφου το αφησα και καμια ωρα παραπανω απο το τελευταιο νερο το ξανα εβαλα στην πριζα κατα τις 11. ως τωρα δουλευει χωρις να παρουσιασει ξανα εκεινα τα προβληματα αλλα δεν εχει πιασει ακομα σωστες θερμοκρασιες. η συντηρηση εχει περιπου τους ιδιους βαθμους και η καταψυξη καπου -5.
    ο τεχνικος μου ειχε πει οτι δεν κανει αποψυξη διοτι ειναι θεμα τις πλακετας που δεν δινει εντολη. μου ειπε οτι αν του κανω αποψυξη θα δουλεψει κανονικα και παλι μεχρι να ξανα πιασει παγο.
    Με τα μπλέ γράμματα βρήκες ο ίδιος την αιτία , χαμηλή απόδοση ψύξης
    Με τα κόκκινα γράμματα δείχνει ασχετοσύνη από πλευράς τεχνικού. (ναι θα είχε δίκιο στην περίπτωση που το ψυγείο δεν είχε υποψίες χαμηλής απόδοσης ψύξης , και από την στιγμή που ίσως από πλευράς τεχνικού δεν αφιέρωσε χρόνο για να δει αν έχει απόδοση ψύξης και θεωρούσε στάνταρ την αιτία το σύστημα απόψυξης , είναι καταδικασμένος να κάνει άσκοπα κύκλους χωρίς αποτέλεσμα)

    ξερω οτι δεν ειναι το σωστο θεμα αλλα μια ερωτηση , εχετε καποια μαρκα σε οικονομικα ψυγεια που θεωρειτε αξιοπιστα?
    Στην Νέα "τάξη πραγμάτων" (και στις οικιακές συσκευές ) μόνο ένα ψυγείο σώζεται ως αξιόπιστο.
    https://www.youtube.com/watch?v=IZd84fK1TnE
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 11-04-22 στις 22:24

  6. #6

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Εγγραφή
    Apr 2022
    Περιοχή
    Αττική
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή

    σε ευχαριστω Πετρο και παλι και για το γελιο με το βιντεο.
    εγω γιατι νομιζω οτι το ψυγειο ειναι ο μεγαλυτερος μπελας στις συσκευες κουζινας? εχω αδικο?
    τωρα που μπορει να οφειλετε η χαμηλη αποδοση? να φερω αλλο τεχνικο? να στειλω την πλακετα για ελεγχο και πιθανη επισκευη ωστε να ξενιασω απο εκει?

    Υ.Γ. το ψυγειο απο τοτε που το ειχα παρει απο στοκ το δουλευα στο 1 (απο 5) και στην ρυθμιση για καταψυξη και για συντηρηση και δουλευε παρα πολυ καλα. ετσι το εβαλα και το πρωι αλλα αφου ειδα τις θερμοκρασιες το εβαλα στο 3 θα δω διαφορες το πρωι ΑΝ υπαρξουν.

  7. #7

    Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Εγγραφή
    Oct 2011
    Περιοχή
    Έβρος
    Μηνύματα
    5.706

    Προεπιλογή

    τωρα που μπορει να οφειλετε η χαμηλη αποδοση? να φερω αλλο τεχνικο?
    Ή φέρε τον ίδιο , πες του για την απόδοση του ψυγείου (και μετά άμα θέλει ας έρχεται με μια σακούλα πλακέτες και αισθητήρες και να δούμε αν θα επιμένει , ξέρει αυτός )

Παρόμοια Θέματα

  1. [Άλλη] Bauknecht
    από dvavoul στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-18, 22:24
  2. [Άλλη] Στεγνωτηριο bauknecht tk care 6b di εντελώς νεκρο
    από xaris-c στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-17, 05:21
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-16, 12:25
  4. [Άλλη] Πρόβλημα με κατάψυξη σε ψυγείο Bauknecht KGCE 3554/O
    από ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-15, 12:46
  5. [Άλλη] προβλημα εκκίνησης σε πλυντήριο ρούχων BAUKNECHT WA 2381
    από kasikis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-14, 06:56

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας