Κανένας?

Ας επανα-διατυπώσω το πρόβλημα, όπως το καταλαβαίνω εγώ (πάντα υπάρχει η υποψία έλλειψης ψυκτικού μέσου ωστόσο ας υποθέσουμε ότι επαρκεί για τώρα) - MIELE KTN4582 SDed / Liebherr CTes 4653

Φαίνεται (με βάσει τα ψηφιακά θερμόμετρα που έχω τοποθετήσει σε κατάψυξη και ψυγείο ότι ενώ σε 20-30 λεπτά από την αρχή λειτουργίας του επιτυγχάνεται η επιθυμητή ψύξη στην κατάψυξη
και σε 1,5 ώρα στο ψυγείο, ο συμπιεστής εξακολουθεί να δουλεύει (σύνολο περί τις 4 ώρες) και ενώ οι θερμοκρασίες φτάνουν να είναι ιδιαίτερα χαμηλές (-25 κατάψυξη και 0 ψυγείο) δεν κόβει.

Αντίστροφα και πάλι, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, φτάνει στους -10 κατάψυξη και 10 ψυγείο και μετά παίρνει μπροστά (πάλι μεσολαβούν 3-4 ώρες)

Καμία ιδέα?

Είναι π.χ. πιθανό να πιάνει τη θερμοκρασία όπως το βλέπω εγώ αλλά να δυσλειτουργεί κάποιος αισθητήρας (υπάρχουν και άλλοι?) και συνεχίζει να λειτουργεί?
Υπάρχει άλλος αισθητήρας θερμοκρασίας κάπου? Π.χ. μέσα στη μόνωση?
Και στο αντίθετο το ίδιο, δηλαδή, όταν κλείνει ο συμπιεστής, να έχει "παγώσει" η πλάτη του ψυγείου και να αργεί να ξεπαγώσει ο αισθητήρας ώστε να δώσει εντολή να ξανα-ανοίξει ο συμπιεστής?

1) Οι ανεμιστήρες δουλεύουν
2) Ο θερμοστάτης ανταποκρίνεται σε αλλαγές
3) 2 αισθητήρες θερμοκρασίας που μέτρησα (στο ψυγείο και στην κατάψυξη είναι οκ)
4) Η αντίσταση defrost επίσης φαίνεται ΟΚ
5) Το θερμικό ασφαλείας επίσης οκ
6) Η πλακέτα ελέγχου φαίνεται οκ (όχι μαυρίλες, όχι σκασμένοι πυκνωτές)

...