Πάρε και αυτά τα δεδομένα για να συγκρίνεις καλύτερα τι συμβαίνει με το ψυγείο .
Τα δεδομένα στο #4 και ψηφιακό θερμοστάτη για να παρακολουθείς την πτώση θερμοκρασίας σε ζωντανό χρόνο (μην δίνεις αβάσιμες αναφορές με το μάτι για την "καλή θερμοκρασία " και δίνε καλή ανάλυση π.χ τι εννοείς θερμοκρασία "αμετάβλητη κατάψυξη & συντήρηση " για πιο διάστημα και πόσο).
Επειδή πιθανά το γουργουρητό να είναι ο ανεμιστήρας της συντήρησης , και μπερδεύεσαι στο αν λειτουργεί ο συμπιεστής , να ακουμπάς την πλαστική λεκάνη που έχει πάνω του ο συμπιεστής για να επιβεβαιώνεις πότε δουλεύει ο συμπιεστής ή τις μαύρες σωληνώσεις πάνω από τον συμπιεστή (σεπαρτίνα συμπυκνωτή , αυτός ζεσταίνεται όταν λειτουργεί ο συμπιεστής ) δεν είναι μόνο το ζέσταμα , αλλά αν ακουμπάς αυτά τα μέρη αντιλαμβάνεσαι καλύτερα με την αίσθηση στο χέρι για το πότε δουλεύει ο συμπιεστής .
Οι συνθήκες των ημερών (χειμώνας ) μην περιμένεις να δουλεύει ο συμπιεστής πολύ , αλλά ελάχιστα λεπτά και διακόπτει για περισσότερο χρόνο σε σχέση με το καλοκαίρι . Για αυτό και πρέπει να διασταυρώνεις την κατάσταση με το ψηφιακό θερμόμετρο το κατά πόσο σταθερά δίνει την πτώση της θερμοκρασίας . Μην ταράζεσαι με τις "παύσεις " του συμπιεστή , να το αφήνεις μόνο του πολύ χρόνο να δεις πως θα συμπεριφερθεί παρακολουθώντας ταυτόχρονα την πτώση θερμοκρασίας .
Όταν μετά από λίγες ώρες δεις θερμοκρασίες καλές με το ψηφιακό θερμόμετρο για την συντήρηση , τότε απενεργοποίησε το superfrost και με τον θερμοστάτη ρυθμισμένο χαμηλά (τέρμα αριστερά για την πιο "ζεστή θερμοκρασία" ) , δες πως συμπεριφέρεται μόνο του από εκεί και ύστερα .