οπότε να την αλλάξω... για καλό και για κακό;;;; που θα βρώ ακριβώς ίδια ξέρει κανένας;
οπότε να την αλλάξω... για καλό και για κακό;;;; που θα βρώ ακριβώς ίδια ξέρει κανένας;
Άλλαξε την για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, τώρα αν σου αρέσει το ρίσκο...... άστη.
Μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα με ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών δείχνοντας την παλιά μανίσια που είχε πάνω και ζητώντας τα ίδια watt.
Αν είναι τώρα +-100watt δεν πειράζει ή αν είναι +- 1,2 εκατοστά μεγαλύτερη ή μικρότερη.
Και μην πιστεύεις αν σου λένε πχ η μανίσια είναι 2000Watt και έκανε αλλαγή ο κατασκευαστής σε 2850Watt αυτά τα λένε για να σου πουλήσουν ότι βρουν στο ράφι τους.
ο briko ?
ο her ?
τι λένε - τι προτείνετε;
ο Googlis σου εδωσε την απαντηση
Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας.
Να κάνουμε και ψηφοφορία μήπως παιδιά?
Υ.Γ. Ωραίες φατσούλες αυτές
Sorry... για την επιμονή απλώς ο briko... (???) νομίζω ότι είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... γι' αυτό που είπε... "απλώς θα φτάνει πιο γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία... "
αλλα τώρα με την τελευταία απάντηση του ψιλομπερδεύτηκα... το ζήτημα μου δεν είναι η κατανάλωση... ούτε αν θα χαλάσει η αντίσταση μετά απο 6 μήνες...
είναι απλά αν κινδυνέυει 50% ~ 50% να χαλάσει το πλυντήριο/να γίνει καμια έκρηξη π.χ κτλ... αυτο...
για να μην ανοιγω νεο θεμα
εχω ιδιο πλυντηριο και οταν παει στο τελικο στυψιμο προσπαθει να ανεβασει ταχυτητα αλλα δεν μπορει ,κανει συνεχεις προσπαθειες αλλα κοβει και παλι προσπαθεια και παλι κοβει
το εψαξα και δεν βλεπω πυκνωτη υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα απο τα καρβουνακια ;
ολη η πλυση μεχρι την στιγμη του τελικου στυψιματος παει ρολοi
Καποια βοηθεια για το παραπανω;
ελεγχο στο φιλτρο.
oταν λες φιλτρο εννοεις αυτο κατω δεξια που το ανοιγουμε για να βγει οτι εχει μαζεψει κατα καιρους:
να πω εδω οτι βγαζει κανονικα ολο το νερο που εχει ο καδος σε ολα τα σταδια πλυσιματος