Για έναν τεχνικό είναι πάντα χρήσιμο.
Για εσένα ένα παράδειγμα , πως ήξερες ποιον από τους 2 πιεσσοστάτες είναι για ρύθμιση νερού , έτσι ώστε να μην πειράξεις με τίποτα την ρύθμιση του πιεσσοστάτη P2 που είναι προστασίας .
Το P1 σου προδίδει (αν και οι 2 πιεσσοστάτες έχουν επίσης 3 επαφές και είναι εξωτερικά όμοιοι μεταξύ τους ) την αναγνωσιμότητα με τις συνδέσεις καλώδια ότι στον P1 έχει κουμπωμένα 3 καλώδια και στις 3 επαφές , ενώ στο P2 έχει πάλι 3 καλώδια αλλά μόνο στις 2 επαφές . Αυτά πριν να ξηλώσεις τον 1ο αρχικό πιεσσοστάτη της μάνας του. Βγάλε φωτό παλιάς και νέας υδατοπαγίδας λάστιχο.
Ποιες επαφές περιμένεις να βρεις ανοικτές και ποιες κλειστές ,και ποιες θα αλλάξουν κατά την λειτουργία . (οκ συμφωνώ ότι δεν είναι για σένα κάτι τέτοια )
Ούτε εγώ γνωρίζω προς το παρόν ποιος είναι ο εγκεκριμένος πιεσσοστάτης , βγάλε αναλυτικές φωτό τον 1ο αρχικό πιεσσοστάτη της μάνας του που να διακρίνονται όλα όσα στοιχεία αναφέρει επάνω του , βγάλε φωτό και τον πιεσσοστάτη που σου έδωσε ο τεχνικός . Και αυτοί που είναι μέσα και καθημερινά στο αντικείμενο θα σου πουν αν είναι κατάλληλος ή όχι .Μετά η επόμενη λύση αγοράζω καινουργιο πιεσοστατη και τον δοκιμάζω ;;
Π.χ. όταν εγώ ήθελα να πάρω ένα τάδε ανταλλακτικό από την τάδε μάρκα , σημείωνα τα στοιχεία του ανταλλακτικού ή πήγαινα το δείγμα να το δει . Ο μαγαζάτορας πληκρολογούσε τα στοιχεία στον υπολογιστή και μπαμ μπαμ μου έλεγε "αυτό είναι το ανταλλακτικό " κάνει τόσο κτλ κτλ
Όχι σώνει και καλά αυτός που θα σου δώσει όποιο ανταλλακτικό πρέπει να έχει υπολογιστή με τις σωστές λίστες ανταλλακτικών , αλλά να ξέρει τι σου δίνει.