Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Bilkil2 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω και κάποια νεότερα μιας και σήμερα ήμουν σχεδόν όλη μέρα σπίτι και παρακολουθούσα τη λειτουργία του ψυγείου. Από τις 10 το πρωί δεν έχει ανάψει καθόλου το αλαρμ, η ψύξη και σε συντήρηση και στη κατάψυξη είναι πλήρης αλλά έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιες στιγμές σταματάει το μοτέρ και ο ανεμιστήρας που νομίζω είναι το φυσιολογικό και εκκινούν μετά από κάποια ώρα. Αλλά 2-3 φορές παρατήρησα ότι σταματάει το μοτέρ ενώ ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Να δουλεύει μόνο ο ανεμιστήρας δίχως το μοτέρ ?
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαταραχές δικτύου στην περιοχή? και σε μένα συνέβη αρκετές φορές και ήταν ο θόρυβος σαν να πέφτανε κατσαρολικά από τα ντουλάπια .

Δεν εμφανίζεται , για τα υπόλοιπα που γράφεις πρέπει να βρεις καλύτερο χώρο , τον πιο δροσερό για καλοκαίρι , και πιο φυσικό ζεστό για χειμώνα .
Οι μεγάλες πηγές θερμότητας όταν είναι κοντά μπορεί να καταστρέψουν τις μονώσεις χωρίς να δείχνει εξωτερικά σημάδια .
Ένα έντονο βουητό ήταν για 2-3 λεπτά και μετά σταμάτησε. Δεν ξέρω ποια ήταν η αιτία. https://www.emimikos.gr/OEM-VP-16A/ θα βοηθούσε κάτι τέτοιο προληπτικά στο νέο ψυγείο?