Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να καταλάβω δηλαδή, συνδέεσαι στο ιντερνετ απλά η tv δεν αναγνωρίζει αρχεία Mp3, mpg, mkv για να τα παίξει; Επίσης υποθέτω θα έχεις πρόβλημα με τη θέαση του youtube έτσι;; Γιατί εκεί όντως δεν διορθώνεται το πρόβλημα λόγω του ότι δεν υποστηρίζει πλέον flash το youtube app.
Καλημέρα ίσως λόγω μη εξειδίκευσης στο αντικείμενο, δεν τα έχω γράψει πολύ καλά.
Όταν λέω συνδέεται στο ίντερνετ εννοώ ότι στα settings της τηλεόρασης μου βγάζει ότι έχει πάρει IP και είναι connected. Αυτό και τίποτε παραπάνω. Ούτε περιηγητή έχω καταφέρει να ανοίξω ούτε βέβαια YouTube.
Η σύνδεση που έχω είναι ΟΤΕ 50άρα και το ρούτερ speedport smart. Το ρούτερ έχει μία θύρα USB στην οποία έχω συνδέσει ένα σκληρό δίσκο και αυτός φαίνεται (λειτουργεί σαν) media server σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο εσωτερικό δίκτυο.
Τα περιεχόμενα αυτού του δίσκου τα βλέπει κανονικά η τηλεόραση ( την λίστα) άρα συνδέεται στο εσωτερικό δίκτυο. Δεν παίζει όμως τα αρχεία πιθανολογώ λόγω ασυμβατότητας. Για δοκιμή τι αρχείο μου προτείνετε να προσθέσω στο δίσκο που θα πρέπει να μπορεί να παίξει τηλεόραση.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk