Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αγ. Στέφανος

Προεπιλογή

Και εγώ το ίδιο ακριβώς πιστεύω. Σκάντζα δεν νομίζω ότι γίνεται γιατί είναι με φισάκια οι υποδοχές που παίρνει τις εντολές της. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να δώσω ρεύμα με καλώδια γιατί δεν ξέρω πώς θα φανεί αυτό στις πλακέτες...
    Ο τεχνικός ήταν από αυτούς που στέλνει η bosch. Συγκεκριμένα ήρθε ένας τεχνικός αρχικά διέγνωσε ότι το πρόβλημα είναι για ψυκτικό και σε δεύτερο χρόνο ήρθε ο ψυκτικός. Στην κουβέντα που έκανα με τον πρώτο τεχνικό είπαμε ψυκτικός να φέρει μαζί του και τη βαλβίδα για να δοκιμάσουμε. Όπως καταλαβαίνεις βαλβίδα δεν έφερε....

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mirodias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ το ίδιο ακριβώς πιστεύω. Σκάντζα δεν νομίζω ότι γίνεται γιατί είναι με φισάκια οι υποδοχές που παίρνει τις εντολές της. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να δώσω ρεύμα με καλώδια γιατί δεν ξέρω πώς θα φανεί αυτό στις πλακέτες...
    Ο τεχνικός ήταν από αυτούς που στέλνει η bosch. Συγκεκριμένα ήρθε ένας τεχνικός αρχικά διέγνωσε ότι το πρόβλημα είναι για ψυκτικό και σε δεύτερο χρόνο ήρθε ο ψυκτικός. Στην κουβέντα που έκανα με τον πρώτο τεχνικό είπαμε ψυκτικός να φέρει μαζί του και τη βαλβίδα για να δοκιμάσουμε. Όπως καταλαβαίνεις βαλβίδα δεν έφερε....

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
    Εγώ φίλε μου ψυκτικός δεν είμαι ,ένα διαολο ψυγείο ντουλάπα αγόρασα με ένα σωρό διάφορα προβλήματα μετά την 9 ετία σωστής και απροβλημάτιστης λειτουργίας. Από βουλωμένη εισαγωγή νερού, μέχρι χαλασμένη ηλεκτροβάνα διπλή ήταν και στο δικό μου ψυγείο και τις έκανα δύο μονές,και αντίσταση απόψυξης .Και μάλιστα επειδή επισκευάζω Argon μηχανές καμία σχέση με ψυγεία, οι ηλεκτροβαλβίδες που χρησιμοποιώ είναι ελαφρώς διαφορετικές αλλά κάνουν την ίδια δουλειά και είχα και στοκ.Οπότε έκανα μετατροπή και εδώ και 3 χρόνια έχω λύσει τα διάφορα προβλήματα που εμφανίστηκαν. Ομως αφού σου λέει το δικό σου manual .......4. Water pressure too low.........τότε πολύ εύκολα σε οδηγεί ακόμη και σε μη παροχή νερού, οπότε από ηλεκτροβάνα,τσακισμένο σωληνάκι παροχής, καλώδιο βγαλμένο από πάνω από την ηλεκτροβάνα...κ.ο.κ. Πρέπει να βρεις από μόνος σου την αιτία. Αν θυμάμαι καλά τις διπλές βαλβίδες τις πουλάνε στα 80 ευρώ , οπότε το 150 άρι δεν το γλυτώνεις αλλά και η ταλαιπωρία....???
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chipakos-original για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mirodias (22-05-21)

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με ταμειακή μηχανή
    από K.pr στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-15, 14:32
  2. Ψυγείο NEFF (Πρόβλημα με παγωμηχανή)
    από αλπινιστης στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-15, 14:23
  3. Απαντήσεις: 0