Μοντέλο: KAD62S50/02
Quote: Πως κάνει κανονικά τον κύκλο της όταν λίγο αργότερα αναφέρεις :Quote
Μάλλον πάτησε το ον για πάνω από 15 δευτερόλεπτα ή έκανε κάποιο άλλο συνδυασμό πλήκτρων δεν είμαι σίγουρος και άκουσε κλατς κλατς κλουτς κλουτς Τσικ Τσικ ή κάτι τέτοιο.... Αυτό που άκουσε του έδειχνε ότι τα επιμέρους στοιχεία της λειτουργούν.
Quote: Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα 2 (δηλαδή για να γεμίσει νερό η παγομηχανή και να ελέγχεται σωστά θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη είσοδος νερού) :quote
Τελικά είναι ένα εξάρτημα μία εισαγωγή νερού από την παροχή δύο εξαγωγές μία για Βρύση - νερό που λειτουργεί κανονικά και μία για παγομηχανή που σύμφωνα με τον τεχνικό θα λειτουργεί και αυτή κανονικά εφόσον λειτουργεί η άλλη. Εγώ πάλι δεν συμφωνώ απόλυτα. Του πρότεινα να βγάλει έξω το εξάρτημα και να δοκιμάσουμε να του δώσουμε ρεύμα να δούμε αν λειτουργούν και οι δύο (προφανώς) ηλεκτροβάνες που έχει αλλά το θεώρησε περιττό και επικίνδυνο με τις φίσες που έχουνε κλπ.
Quote: Και δεν δημιουργεί πρόβλημα όταν η παγομηχανή σε δική σου αναφορά δεν παίρνει νερό?
Βάση του τεχνικού που λέει ότι κάνει κανονικά τον κύκλο της , έχουν δημιουργηθεί παγάκια στην παγομηχανή ? ή όχι? :Quote
Έλα μου ντε?
Η παγομηχανή δεν γεμίζει με νερό τις υποδοχές για τα παγάκια. Αυτό είναι και το πρόβλημα. Η λύση που δίνει η Bosch είναι αλλαγή ολόκληρης της παγομηχανής!
Εγώ πιστεύω ότι δύο είναι οι πιθανές αιτίες:
1. Δεν δουλεύει η ηλεκτροβάνα εισαγωγής νερού.
2. Δεν δουλεύει ο αισθητήρας της παγομηχανής που ελέγχει αν έχουν νερό οι παγοκύστες.
Μίλα όμως σπίτι μηχανικός είμαι ούτε έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να δω πώς θα τα ελέγξω.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk