Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Ψυγείο bosch

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη pliktras
    Μέλος
    Όνομα
    Christos
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καλησπέρα Χρήστο.Αν χρειαζόμασταν όσοι είμαστε ηλεκτρονικοί μηχανικοί, τα σχέδια για να δουλέψουμε τότε θα είχε πέσει πείνα. Αν είναι δύσκολο να βγάλεις ένα reverse μια πλακέτα οικιακού συστήματος, τότε στα βιομηχανικά που ασχολούμαι εγώ και άλλοι πολλοί τι θα έπρεπε να μην τα αναλαμβάνουμε επειδή δεν υπάρχει σχηματικό; Δε στέκουν αυτά τα πράγματα και δεν είμαι ο μοναδικός ούτε λέω ότι κάνω κάτι σπουδαίο, αλλά όσα χρόνια δουλεύω έχουν σίγουρα περάσει από τα χέρια μου χιλιάδες πλακέτες και αρκετές οικιακές συσκευές, τα περισσότερα είναι βιομηχανικά ηλεκτρονικά. Σε όλα αυτά σχέδιο πρέπει να έχω βρεί ή να μου έδωσε ο πελάτης στο 2 τοις χιλίοις. Για αυτό μίλησα για ασφάλεια στην επισκευή. Πάντα πρέπει να ξέρεις ή να μπορείς να βρεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ποια είναι η τιμή του εξαρτήματος. Που να δεις ξυσμένα τσιπάκια και να πρέπει να εντοπίσεις τι είναι ή κατεστραμμένα ινβερτερ φωτοβολταικών και να κάθεσαι να κάνεις ανάλυση. Βέβαια εκεί ξέρεις ότι ο πελάτης θα σε πληρώσει καλά και εννοείται ότι αξίζει, ακόμα και τον πειραματισμό σου πληρώνει και το χρόνο σου.
    Και ξαναλέω εγώ δεν λέω ότι είμαι κάτι σπουδαίο, πάντα όσο ζώ θα μαθαίνω. Όταν πήγα και γω πρώτη φορά σε εργαστήριο για δουλειά 20 χρονών περίμενα και γω πως θα μου έδιναν σχέδια κλπ.Ε τελικά κάτι έτυχε στον υπεύθυνο, κράτησα το μαγαζί έπεσα στα βαθιά και κατάλαβα ότι πρέπει να ασχοληθώ πολύ και όχι απλά να περιμένω να δω την smd R201 τι τιμη έχει απο το σχέδιο. Τελευταία ήρθε ένα παιδί για συνέντευξη και του έδωσα ενα inverter να μου εξηγήσει τις βαθμίδες και να μου πει τι πορεία θα ακολουθήσει για την επισκευή.Το παιδί μου είπε " καλά εδώ μέσα έτσι δουλεύετε εσείς χωρίς σχέδιο και ότι δε μπορεί" Και σηκώθηκε και έφυγε. Το παιδί ήταν άριστος στις κολλήσεις του στις μετρήσεις του και είχε και έχει πιο μεγάλη εμπειρία απο εμένα, αλλά ήξερε μόνο να δουλεύει με το σχέδιο δυστυχώς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pliktras : 07-04-21 στις 21:54

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pliktras για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (07-04-21)

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Ψυγείο Bosch kan58A45
    από Kostasrag στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-20, 13:31
  2. Ψυγείο Bosch βλάβη
    από Βιβή στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-19, 00:05