αναφερα στον ηλεκτρονικο οσα μου λες και μου ειπε οτι δεν υπαρχουν ηλεκρονικα σχεδια εξαρτηματων για τις οικιακες συσκευες πχ ενα smd αντιστασης αν καει δεν γνωριζει ποια ειναι η τιμη της αντιστασης , στις τηλεορασεις βρίσκει δεν παρεχουν οι εταιριες τετοιες πληροφοριες .μου ειπε οτι οποιος πει το αντιθετο να μου πει τον προμηθευτη γιατι εχει χασει πολλα λεφτα, μου ειπε οτι τις περισοτερες φορες οταν αλλαξει καποιο εξαρημα πχ triac προερχετε απο βραχυκυκλωμα η διαρροη παντα μαζι με το triac καιγετε και μια αντισταση , και να τα αλλαξει καποιες φορες δεν λειτουργει γιατι χτυπαει το λογισμικο τις συσκευεις και χρειαζετε αλλαγη επεξεργαστη και προγραμματισμο τις πλακετας.μου ειπε οτι υπαρχει ενας συναδελφος του που λεει στον πελατη φερτει πλακετα να την δω δεν χρεωνω κατι για να τη δω μονο αν επισκευαστη ,και αυτο το κανει για να αποκτηση εμπειρια στο τι καιγετε σε καθε πλακετα και για να δει αν συμφερει αφιερωνει λιγο χρονο ,αν δεν συμφερει την στελνει πισω.τωρα με την τεχνολογια inverter που εχει μπει σχεδον σε ολες τις οικιακες συσκευες τα ολοκληρωμενα ειναι ακριβα και δεν συμφερει η επισκευει ,γιατι οι οικιακες συσκευες ειναι τρεχον συσκευει και ο πελατης δεν περιμενη ,οποτε αν ειναι κατι που φτιαχνετε ο ηλεκτρονικος πρεπει να εχει στοκ ,και δεν ξερει ποτε θα το ξεστοκαρει . μου ειπε οτι εχουμε οτι ειναι κινησιμο.πχ οτι εχει σχεση με την τροφοδοσια το εχουμε.