Σε ευχαριστώ Σήφη για την αναλυτική απάντηση.
Το πλακετάκι το έβγαλα και το εξέτασα οπτικά αλλά τις επαφές τις μέτρησα βιαστικά. Θεώρησα ότι εφόσον μετράω τις αντιστάσεις μεταξύ των άκρων στο jack R-L και G και παίρνω τις τιμές των R645 και R646, τότε όλες οι επαφές και κολλήσεις από το jack μέχρι τον ενισχυτή και πίσω είναι οκ. Πιθανώς να κάνω λάθος, οπότε όταν τον ανοίξω πάλι όταν έχω το νέο πολύμετρο θα μετρήσω όλες τις επαφές πιο προσεκτικά.
Οι C561 και C562 όντως δεν φάνηκαν να βραχυκυκλώνουν όταν τους μέτρησα αλλά αλλάζοντας την ρύθμιση των Ω στο πολύμετρο άρχισε να δίνει ένδειξη και να χοροπηδάει. Θεώρησα ότι γίνεται φόρτιση/αποφόρτιση, και δεν έδωσα σημασία. Δεν έχω ξαναμετρήσει κιόλας πυκνωτή με πολύμετρο και δεν ξέρω τι συμπεριφορά πρέπει να έχει, ειδικά κιόλας που είναι πάνω σε κύκλωμα.δ) Όσο για τους πυκνωτές C561 και C562 που αναφέρεις, είναι νομίζω πολύ μικρές οι πιθανότητες να έχουν πρόβλημα και για να σε βοηθήσω βγάλεις κάποιο συμπέρασμα:
1) αν ήταν βραχυκυκλωμένος κάποιος από τους δύο, θα έκοβε το σήμα από την αντίστοιχη κάψα των ακουστικών (επομένως αν ήταν και οι δυο βραχυκυκλωμένοι δεν θα είχε σήμα καμία κάψα στα ακουστικά) και για αυτή την περίπτωση, το βραχυκύκλωμα είναι εύκολο να το καταλάβεις αν κάνεις απλά μέτρηση ωμικής αντίστασης στους πυκνωτές,
Εφόσον δεν βραχυκύκλωνε δεν ασχολήθηκα άλλο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί κρατώντας τις άρκες πάνω στο πολύμετρο θα έπρεπε με την μια πολικότητα να ανεβαίνει η αντίσταση και με την άλλη να πέφτει και όχι να χοροπηδάει, αλλά και το πολύμετρο είναι ένα της πλάκας των 5 ευρώ, επομένως δεν ξέρω αν έχω πάρει καθαρή ένδειξη από τους πυκνωτές. Θα διαβάσω λίγο τι παίζει με την αντίσταση των πυκνωτών και θα τους ξαναμετρήσω πιο προσεκτικά.
Έχω κολλήσει με αυτό επειδή η συμπεριφορά που έχω είναι όντως να πέφτει η ένταση αλλά σε συγκεκριμένες συχνότητες, άρα σκέφτηκα ότι έχω να κάνω με ένα ελαττωματικό φίλτρο και διαβάζοντας επιφανειακά λίγο τη θεωρία, είδα ότι οι συχνότητες του φίλτρου μεταβάλλονται όταν μεταβάλλεται η χωρητικότητα του πυκνωτή και εκεί μου χτύπησε καμπανάκι.2) αν υποθέσουμε ότι έχει αλλοιωθεί η χωρητικότητα κάποιου εκ των δυο, τότε θα αλλοιωθεί και η χροιά του αντίστοιχου καναλιού και αυτό επειδή θα έχει επηρεαστεί η συχνότητα λειτουργείας του φίλτρου που σχηματίζεται από τον συγκεκριμένο πυκνωτή και τις αντιστάσεις του συγκεκριμένου κλάδου,
3) αν υπήρχε διαρροή στους πυκνωτές θα συνέβαινε πάλι αλλοίωση της χροιάς ,της έντασης κ.λ.π. του σήματος των ακουστικών
4) μπορείς απλά να κάνεις μια δοκιμή, αφαιρώντας τους δυο πυκνωτές από το κύκλωμα (ή βγάζοντας το ένα άκρο του καθένα πυκνωτή στον αέρα) ώστε να δεις αν υπάρχει κάποια διαφορά κατά την λειτουργία των ακουστικών
¶ρα λες ότι αν βγάλω τους πυκνωτές τελείως, τότε ουσιαστικά θα έχω ήχο αλλά χωρίς φίλτρα, οπότε αν όντως φταίνε οι πυκνωτές για αυτή τη συμπεριφορά τότε θα διορθωθεί μεν, αλλά θα έχω πιθανούς θορύβους που ο κατασκευαστής ήθελε να κόψει βάζοντας αυτούς τους 2 πυκνωτές.
Ναι είναι πολύ καλή ιδέα δεν το σκέφτηκα.