Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Παρήγγειλα ένα πολύμετρο που μετράει capacity για να μου φύγει ο ψυχαναγκασμός με τους 2 πυκνωτές.

Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω, για να καταλάβω ότι ένας πυκνωτής μας έχει αφήσει χρόνους, αρκεί να μετρήσω το capacitance ή υπάρχει περίπτωση να δίνει σωστό capacitance αλλά να είναι προβληματικός όταν λειτουργεί σε τέτοιο κύκλωμα; Πρέπει να μετρήσω και κάτι άλλο;

Θα μετρήσω επίσης όλες τις γειώσεις που φαίνονται στα διαγράμματα από το IC601 μέχρι και τα ακουστικά και ό,τι άλλο μοιάζει με γείωση και θα δω και τα relays που λέει ο Δημήτρης.

Δημήτρη, αν διαβάζω σωστά το κύκλωμα, τότε τα Q605, Q604, Q602, και Q601 οδηγούν τα RL601 και RL602 που είναι των ηχείων και προς τα πίσω καταλήγουν στα κουμπιά Α και Β που έχει ο ενισχυτής για τα αντίστοιχα speakers, ενώ τα Q606, Q603 και Q607 οδηγούν το RL603 που είναι των ακουστικών και το RL603 οφείλει να κλείνει μόλις ανοίξει ο ενισχυτής, έτσι δεν είναι;

¶ρα οι επαφές 3-1 και 4-2 του RL603 οφείλουν να κλείνουν με το που πάρει ρεύμα ο ενισχυτής, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση εάν δεν έκλειναν, τότε δεν θα έπρεπε να μην έχω καθόλου ήχο στο R ή/και το L των ακουστικών;
(Συγχώρεσε μου αντίστοιχα το θράσος των ερωτήσεων, αλλά ρωτάω κι εγώ να μαθαίνω γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί σοβαρά να διαβάσω κύκλωμα και φαίνεται ενδιαφέρον)

Θα αφήσω τελευταία λύση να μετρήσω τα relays, γιατί αν καταλαβαίνω καλά, είναι ασφαλές να μετρηθούν μόνο αν αποκοπούν από την πλακέτα και μετρηθούν με εξωτερική τάση, και δεν ξέρω αν έχω εργαλεία και δεξιότητα να το κάνω αυτό.