Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 32

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αν πεταχτείτε στην πλακέτα μεριά και επειδή αναφέρεις πότε πότε σου έβγαζε το e04 και άλλες όχι , να δείτε αν η τροφοδοσία αντίστασης οδηγείτε από κοινό ρελέ και να θέλει αντικατάσταση.

Το avatar του χρήστη brasidas12
    Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σήμερα το πλυντήριο δούλεψε κανονικά. Έκανε κανονικά την πλύση με ζεστό νερο κ στο τέλος κανένα μνμ βλάβης όπως έκανε εδώ κ δυο βδομάδες περίπου.
    Τώρα άντε βγάλε άκρη τι έχει γίνει.
    Για να δούμε στις επόμενες πλύσεις τι θα κάνει.

Update: λίγο κράτησε η χαρά. Στην επόμενη πλύση πάλι τα ίδια. Περιμένω στις 30/12 που θα έρθει ο τεχνικός της siemens να δούμε τι στο καλό είναι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη brasidas12 : 25-12-20 στις 11:15

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σήμερα ήρθε ο τεχνικός κ το είδε.
    Μου είπε πως είναι πλακέτα η οποία έχει 110, συν 60 ευρώ περαστικά, συν λάστιχο πόρτας που είχε φαγωθεί, φλάντζα κάδου γιατί είχε μικρή διαρροή, σύνολο κοντά στα 300 ευρώ.
    Το κόστος είναι ασύμφορο εννοείτε. Πάμε για καινούργιο δλδ. Κρίμα γιατί παρά τα 10 χρόνια του δεν έχει δουλέψει κ τόσο πολύ.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε Μύρωνα,
    εύχομαι η νέα χρονιά να ΄ναι ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για σένα και την οικογένειά σου.
    Το κόστος της πλακέτας του πλυντηρίου σου το βρίσκω φυσιολογικό, (γύρω στα 100€ έχει πράγματι),
    αλλά τη συνολική τιμή που ΄βγαλες γύρω στα 300€ τη βρίσκω υπερβολική γιατί πόσο να ΄χει επί
    παραδείγματι ένα λάστιχο πόρτας και μία φλάντζα μοτέρ (είναι αρκετά χαμηλές αυτών των ανταλ/κών
    οι τιμές).
    Εκτός κι αν υπολογίζεις αρκετά υψηλό το κόστος εργασίας αλλά γι΄ αυτό πάρε τιμές κι απ΄ άλλους
    τεχνικούς επισκευής πλυντηρίων πιάτων και κράτα ακόμα το μηχ/μά σου καθόσον θεωρώ ότι έχει ακόμα
    αρκετά "χρόνια ζωής".
    Πιστεύω ότι θα βρεις τεχνικό που θα σ΄ εξυπηρετήσει με συνολικό κόστος λίγο περισσότερο από το ήμισυ
    των χρημάτων που ανέφερες.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το 300αρι το είπα χοντρικα. Στα 260 με 270 βγαίνει περίπου μου είπε που κ πάλι είναι πολλά θεωρώ. Την πλακέτα λέω να την δώσω σε έναν ηλεκτρονικό για αρχή να την κοιτάξει να μου πει αν επισκευάζεται. Αν όχι θα ψάξω να την βρω κ την περνάω μόνος. Το ίδιο κ το λάστιχο στην πόρτα. Το μόνο που δεν ξέρω αν θα βάλω είναι η φλάντζα του κάδου μιας κ πρεπει να γίνει σχεδόν βίδες για να μπει κ δεν ξέρω αν αξίζει μιας κ.ειναι απειροελάχιστη η διαρροή. Βλέποντας κ κάνοντας.
    Τώρα δεν ξέρω αν το επισκευάσω πόσο θα αντέξει αλλά θεωρώ πως δεν αξίζει να το πετάξω μιας κ έχει δουλέψει σχετικά λίγο για.τα χρόνια του.
    Θα ενημερώσω για τις ενέργειες που θα κάνω κ για το αποτέλεσμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μπορεί να είναι χαλασμένη πλακέτα αλλά βάση του #22 να "κελαηδάει¨" μερικές φορές ? ή χάλασε η πλακέτα ή δεν χάλασε .
    Κάτι περιφερειακό? π.χ αισθητήρας θολότητας νερού? / αισθητήρας πίεσης νερού?
    https://www.youtube.com/watch?v=1w2nrA4Y10g
    Μπορεί βάση του #22 αν έβαζες άδειες πλύσεις μαζί με κάποιο καθαριστικό , να κελαηδούσε συνεχώς .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 03-01-21 στις 18:10

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κ εμένα μου κινεί την περιέργεια ότι που κ που δουλεύει κανονικά.
    Στον έλεγχο που έκανε έβαλε αμπεροτσιμπιδα στο παρακάτω αισθητήρα τον οποίο το λέει αισθητήρα θερμοκρασίας νερού κ δεν έβγαζε καμία ένδειξη
    Την πλακέτα που την έβγαλα με το μάτι δεν φαίνεται απόλυτος τίποτα. Όλα φαίνονται πεντακάθαρα. Λέω να την δώσω για έλεγχο κ αν δεν βρουν τίποτα να πάρω τον αισθητήρα μήπως είναι αυτός
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

Αφού δεν είναι η αντίσταση, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι οι πλακέτα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ περίπου όπως μπορείς να διαβάσεις στον σύνδεσμο παρκάτω. Το αδύνατο σημείο των περισσοτέρων είναι οι πυκνωτές.

https://www.howtofixit.gr/forum/show...ghlight=siltal

Στη δική μου πλακέτα αντικατέστησα τους πυκνωτές με το άσπρο βέλος αλλά προληπτικά καλό είναι να αντικαταστήσεις και τους ηλεκτρολυτικούς μέσα στο κίτρινο σχήμα. Αν δεν μπορείς μόνος σου, βγάλε την πλακέτα και πήγαινέ την σε κάποιον να στο κάνει. Το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 30~40 ευρώ. Λογικά θα σου πει και ο τεχνικός αν οι πυκνωτές σου έχουν πρόβλημα κάνοντας μέτρηση χωρητικότητας και αντίστασης, οπότε θα έχεις μια ιδέα. Σπάνια παρουσιάζουν πρόβλημα τα ολοκληρωμένα. Μπορείς επίσης να ελέγξεις και τον ρελέ -αν υπάρχει- σαν αυτόν με την ετικέτα ST41

Screenshot_1.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sdancer75 : 04-01-21 στις 12:10

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αύριο θα την πάω σε τεχνικό να την δει κ βλέπουμε. Ας σιγουρευτώ πως είναι η πλακέτα κ όχι κατι άλλο πρώτα. Έτσι κ αλλιώς κ καινούργια δεν είναι τραγική η τιμή της

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για την ιστορία το πρόβλημα στο πλυντήριο είναι όταν το βάζω να πλύνει σε vario speed. Δεν ξέρω τι κόλλημα τρώει αλλά όταν δεν βάζω αυτή την επιλογή δουλεύει μια χαρά. Ευτυχώς γλυτώσαμε το πλυντήριο.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Πλυντήριο πιάτων Smeg δεν γεμίζει με νερό
    από gordinir8 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-20, 22:07
  2. [Siemens] Πλυντήριο πιάτων Siemens δεν τραβαει νερό
    από thinlizzy στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-20, 11:45
  3. [Brandt] Πλυντήριο πιάτων, δεν παίρνει νερό
    από ΣΚΛΗΚΟΣ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-19, 22:27
  4. [Siemens] Πλυντήριο πιάτων ΔΕΝ πλένει...
    από ILIAS K στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-18, 18:51
  5. [Bosch] Πλυντήριο πιάτων / Ε24, δεν αδειάζει τα νερά
    από Αρετή853 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-17, 11:38

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι