Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Γιάννη,
δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η ταχύτητα μετάδοσης δεδ/νων (1000MBps) στη πύλη ETHERNET να δημιουργεί το
συγκεκριμένο πρόβλημα.
¶λλωστε όλα τ΄ ανάλογα μηχ/τα σήμερα δεν λειτουργούν πλέον στα 100MBps αλλά στα 1000MBps.
Γνώμη μου είναι να το στείλεις πίσω, μάλιστα αν τ΄ αγόρασες από BANGGOOD ο λόγος επιστροφής του ενισχύεται,
και να ζητήσεις να σου τ΄ αλλάξουν μ΄ ένα αντίστοιχο κι ελπίζω ότι σ΄ αυτή τη περίπτωση δεν θ΄ αντιμετωπίσεις
ανάλογο πρόβλημα.
Δεν είναι και λίγα βέβαια τα καταβαλλόμενα απ΄ εσένα χρήματα (93,50¤ αν έκανα σωστά τη μετατροπή δολαρίων
σ΄ ευρώ, κόστος που αναγράφει η ιστοσελίδα που ΄στειλες) και δεν γνωρίζω πόσα χρήματα έδωσες για μεταφορικά.
Οι λοιπές επιδόσεις του ANDROID TV BOX θεωρούνται καλές.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
To link το έβαλα ενδεικτικά, εγώ το αγόρασα απο Geekbuing. Tο κόστος το ίδιο, /όπως το γράφεις.
1) Εχει παρέλθει το 15θήμερο απαράδεκτης επιστροφής, και πλέον αν το επιστρέψω, παρόλο που ισχύει κανονικά η εγγύηση ενός έτους, πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά.
2) Έχετε υπ όψιν αν δοκιμάσω αλλαγή ROM αν θα επιφέρει και αλλαγή στη συμπεριφορά του όσον αφορά τον θόρυβο για τον οποίο κάνω λόγο?