Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν είναι <κλειστό> που γράφεις εννοείς το μηχ/μα σε θέση STB ή έχει διακόπτη ολικής διακοπής, γιατί αν είναι σε θέση STB και σύμφωνα με
    το σχεδιασμό του φυσιολογικά και πρέπει ν΄ ανάβουν τα LED΄s της σύνδεσης ETHERNET (πάντα με καλώδιο εννοείται).
    Γράφεις ότι πρόκειται για ANDROID TV BOX BEELINK KING χωρίς άλλα στοιχεία π.χ. το τύπο του ή αν είναι 4K ή 6K και πόσα GBytes υποστηρίζονται.
    Όταν λέω κλειστό, εννοώ ότι το κάνω shut down με το on/off του τηλεκοντρόλ, και μπορεί να ξανα-εκκινήσει με το τηλεκοντρόλ.
    Ακόμη και στις ρυθμίσεις του έχει δυνατότητα να το ορίσω τι θα κάνει μεταξύ Stand By και Shut Down και το έχω ορίσει στο Shut Down.
    Για την ακρίβεια πρόκειται για το παρακάτω αν έχει καμιά σημασία.
    Οπότε μιλάμε για 4Κ / 4GB αφου ρωτάς αυτά τα στοιχεία.
    Γιατί όμως κατι μου λέει οτι η συμπεριφορά της ethernet του, έχει σχέση και με το ότι είναι 1000Μ LAN ?
    Εννοώ ότι άλλα 2 (παλαιότερα βέβαια και χαμηλότερων δυνατοτήτων) Android Boxes που πέρασαν απο τα χέρια μου και ήταν με απλή 100άρα LAN δεν είχαν τέτοια προβλήματα, ούτε καν και led-άκια στην ethernet...

https://www.banggood.com/Beelink-GT-...7&rmmds=search

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε Γιάννη,
    δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η ταχύτητα μετάδοσης δεδ/νων (1000MBps) στη πύλη ETHERNET να δημιουργεί το
    συγκεκριμένο πρόβλημα.
    Άλλωστε όλα τ΄ ανάλογα μηχ/τα σήμερα δεν λειτουργούν πλέον στα 100MBps αλλά στα 1000MBps.
    Γνώμη μου είναι να το στείλεις πίσω, μάλιστα αν τ΄ αγόρασες από BANGGOOD ο λόγος επιστροφής του ενισχύεται,
    και να ζητήσεις να σου τ΄ αλλάξουν μ΄ ένα αντίστοιχο κι ελπίζω ότι σ΄ αυτή τη περίπτωση δεν θ΄ αντιμετωπίσεις
    ανάλογο πρόβλημα.
    Δεν είναι και λίγα βέβαια τα καταβαλλόμενα απ΄ εσένα χρήματα (93,50€ αν έκανα σωστά τη μετατροπή δολαρίων
    σ΄ ευρώ, κόστος που αναγράφει η ιστοσελίδα που ΄στειλες) και δεν γνωρίζω πόσα χρήματα έδωσες για μεταφορικά.
    Οι λοιπές επιδόσεις του ANDROID TV BOX θεωρούνται καλές.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Di*Ca_Electronic για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

goosey (16-12-20)

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Φίλε Γιάννη,
    δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η ταχύτητα μετάδοσης δεδ/νων (1000MBps) στη πύλη ETHERNET να δημιουργεί το
    συγκεκριμένο πρόβλημα.
    Άλλωστε όλα τ΄ ανάλογα μηχ/τα σήμερα δεν λειτουργούν πλέον στα 100MBps αλλά στα 1000MBps.
    Γνώμη μου είναι να το στείλεις πίσω, μάλιστα αν τ΄ αγόρασες από BANGGOOD ο λόγος επιστροφής του ενισχύεται,
    και να ζητήσεις να σου τ΄ αλλάξουν μ΄ ένα αντίστοιχο κι ελπίζω ότι σ΄ αυτή τη περίπτωση δεν θ΄ αντιμετωπίσεις
    ανάλογο πρόβλημα.
    Δεν είναι και λίγα βέβαια τα καταβαλλόμενα απ΄ εσένα χρήματα (93,50€ αν έκανα σωστά τη μετατροπή δολαρίων
    σ΄ ευρώ, κόστος που αναγράφει η ιστοσελίδα που ΄στειλες) και δεν γνωρίζω πόσα χρήματα έδωσες για μεταφορικά.
    Οι λοιπές επιδόσεις του ANDROID TV BOX θεωρούνται καλές.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    To link το έβαλα ενδεικτικά, εγώ το αγόρασα απο Geekbuing. Tο κόστος το ίδιο, /όπως το γράφεις.
    1) Εχει παρέλθει το 15θήμερο απαράδεκτης επιστροφής, και πλέον αν το επιστρέψω, παρόλο που ισχύει κανονικά η εγγύηση ενός έτους, πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά.
    2) Έχετε υπ όψιν αν δοκιμάσω αλλαγή ROM αν θα επιφέρει και αλλαγή στη συμπεριφορά του όσον αφορά τον θόρυβο για τον οποίο κάνω λόγο?

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Στην ιστοσελίδα : https://www.geekbuying.com/help/customer_service/return_policy φαίνονται οι όροι,
    (στην Αγγλική γλώσσα), επισκευής / αντικατάστασης των όποιων εργοστασιακά ελαττωματικών συσκευών
    αγοράζονται από το Geekbuying.
    Είναι βέβαιο ότι οι όροι είναι περίπλοκοι και του τύπου "ήξεις-αφίξεις", και σίγουρα θα σου φέρουν πλην
    του κόστους μεταφοράς, - τ΄ οποίο φαντάζομαι μπορεί να φθάνει και το 1/3 της τιμής αγοράς της συσκευής -,
    τις χίλιες μύριες αντιρρήσεις, όσον αφορά την αντικατάστασή της.
    Η μόνη διαφορά είναι ότι εφόσον ο ακουόμενος θόρυβος είναι ενοχλητικός σ΄ ήσυχο περιβάλλον, - εν προκειμένω
    της κρεβατοκάμαράς σου -, νομίζω, - αλλά βέβαια αυτό ανήκει μόνο στη δική σου πρωτοβουλία -, ότι καλό θα ΄ναι
    να μην προβείς σε καμία αλλαγή, (μνημών ή οποιαδήποτε άλλης αλλαγής), για να διατηρηθεί η ισχύς της εγγύησης
    και μία αλλαγή της συσκευής (αφού βέβαια διατηρηθούν όλοι οι τύποι, [συμπλήρωση φόρμας RMA, σωστό αμπαλάρισμα,
    με την ύπαρξη όλων των αξεσουάρ]), θα διαβεβαίωνε αν υπήρξε τυχαιότητα της βλάβης ή είναι ένα μόνιμο κατασκευαστικό
    πρόβλημα.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Di*Ca_Electronic για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

goosey (17-12-20)

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Στην ιστοσελίδα : https://www.geekbuying.com/help/customer_service/return_policy φαίνονται οι όροι,
    (στην Αγγλική γλώσσα), επισκευής / αντικατάστασης των όποιων εργοστασιακά ελαττωματικών συσκευών
    αγοράζονται από το Geekbuying.
    Είναι βέβαιο ότι οι όροι είναι περίπλοκοι και του τύπου "ήξεις-αφίξεις", και σίγουρα θα σου φέρουν πλην
    του κόστους μεταφοράς, - τ΄ οποίο φαντάζομαι μπορεί να φθάνει και το 1/3 της τιμής αγοράς της συσκευής -,
    τις χίλιες μύριες αντιρρήσεις, όσον αφορά την αντικατάστασή της.
    Η μόνη διαφορά είναι ότι εφόσον ο ακουόμενος θόρυβος είναι ενοχλητικός σ΄ ήσυχο περιβάλλον, - εν προκειμένω
    της κρεβατοκάμαράς σου -, νομίζω, - αλλά βέβαια αυτό ανήκει μόνο στη δική σου πρωτοβουλία -, ότι καλό θα ΄ναι
    να μην προβείς σε καμία αλλαγή, (μνημών ή οποιαδήποτε άλλης αλλαγής), για να διατηρηθεί η ισχύς της εγγύησης
    και μία αλλαγή της συσκευής (αφού βέβαια διατηρηθούν όλοι οι τύποι, [συμπλήρωση φόρμας RMA, σωστό αμπαλάρισμα,
    με την ύπαρξη όλων των αξεσουάρ]), θα διαβεβαίωνε αν υπήρξε τυχαιότητα της βλάβης ή είναι ένα μόνιμο κατασκευαστικό
    πρόβλημα.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Καλά, μιλώ απλά για αλλαγή ROM , όχι κάτι άλλο πχ RAM ή άλλο σε hardware, άλλωστε τη ROM την επαναφέρω αν θέλω στην εργοστασιακή πριν αποφασίσω να το επιστρέψω.
    Πάντως για τα "ήξεις-αφίξεις" και τις αντιρρήσεις που λες, έχεις δίκαιο, αφού μέχρι τώρα μου πρόσφεραν - και τα δέχτηκα- 25€ πίστωση με αντάλλαγμα να μην το επιστρέψω. Αυτά βέβαια στις αρχές , τώρα όμως αντιλαμβάνομαι οτι πραγματικά δεν παλεύεται το πρόβλημα του... Εννοείται οτι στη νέα επικοινωνία που θα τους ξεκινήσω, θα προσφερθώ να τους επιστρέψω και την πίστωση...

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό] Πρόβλημα με κλιματιστικό Daewod (θερμοστάτης ή κάτι άλλο)
    από vassilis3 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-19, 20:00
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] LG D802 θέμα με μπαταρία ή κάτι άλλο;
    από misterno στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-16, 16:28
  3. Στερεοφωνικό - άλλο κουμπί πατάς άλλο δουλεύει
    από makatas στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-04-14, 19:02
  4. [Κλιματιστικό] βαλβιδα fan coil