Δηλαδή δεν σου φαίνεται κι εσένα για Coil Whine , σωστά?
Eπιμένω γιατι σε επικοινωνία που άνοιξα με τους Κινέζους, μου λένε να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς πρόβλημα είναι, καθώς σύμφωνα με αυτούς το Coil Whine καλύπτεται απο την Εγγύηση, αλλά αν μιλώ για απλά έναν θόρυβο στην ethernet μου λένε οτι είναι ...φυσιολογικό(γι αυτούς) και οτι οφείλεται είτε γενικά στο δίκτυο μου, είτε λέει και ειδικά στο ...ρουτερ μου.
Eπειδή αναφέρθηκες ειδικά στην ethernet , το πρόβλημα με τον ήχο που αναφέρω συνοδεύεται και με συνεχές αναβόσβημα στα led-άκια της ethernet , και εννοείται όλα αυτά με κλειστή τη συσκευή. Λες να συνδέονται τα δυο ?
Επίσης, τα όρια της ενόχλησης απο τον θόρυβο αυτό, είναι καπως δύσκολο να καθοριστούν: Δοκίμασα τη συσκευή στο σαλόνι, και με τη φασαρία που υπάρχει και λόγω του μεγάλου σαλονιού δεν το καταλαβαίνεις, αλλά στο μικρό ήσυχο υπνοδωμάτιο που θέλω να το έχω , όλοι πρόσεξαν τον εκνευριστικό ήχο και τα led-ακια που αναβοσβήνουν σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο ! Και επαναλαμβάνω, με κλειστή τη συσκευή. Προς το παρόν αναγκάζομαι να βγάζω το καλώδιο τροφοδοσίας απο την πρίζα...
Όσο για το μοντέλο που ρωτάς το γράφω στο πρώτο post μου, ή εννοείς να γράψω τον SN ?

Απάντηση με παράθεση