βγάλτον εκτός κυκλώματος και μέτρα στα δύο ακρα και στη μέση με τα δύο ακρα εναλάξ.
βγάλτον εκτός κυκλώματος και μέτρα στα δύο ακρα και στη μέση με τα δύο ακρα εναλάξ.
Ευχαριστώ.Δεν είχα ασχοληθεί μιας και περίμενα τον πυκνωτή. Η αλλαγή δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μιας και ο παλιός μου βγαίνει φυσιολογικός στις μετρήσεις.
Εκοψα τα καλώδια της αντίστασης και μέτρησα 200 ohm μόνο από την μέση και στο ένα άκρο. Την γύρισα ανάποδα και δούλεψε για λίγο το μοτέρ ώσπου η αντίσταση κάηκε εντελώς . Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες άλλες αντιστάσεις αν δεν βρω ανταλλακτικό?
Η αντίσταση μάλλον κάηκε αρχικώς γιατί βρήκα κομμένη γραμμή στην πλακέτα η οποία και γεφυρώθηκε με καλώδιο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 07-12-20 στις 14:20
Βάλε ένα dimer να ρυθμίζεις κατά βουληση.
Ευχαριστώ.Σύνδεσα πρόχειρα αυτήν την κεραμική αντίσταση από κολλητήρι 60w 220V 400 ohm στην μεγάλη ταχύτητα του μοτέρ και σταθεροποιήθηκε η θερμοκρασία στους 100 120 βαθμούς μόλις το τοποθέτησα κοντά στην φτερωτή. Δούλεψε έτσι για 3 4 λεπτά/ Δεν γνωρίζω χαρακτηριστικά του μοτέρ γιατί έχει σβηστεί το ταμπελάκι αλλά λογικά είναι γύρω στα 100w.
Το ντίμερ πως θα το συνδέσω χωρίς να χαλάσω όλη την συνδεσμολογία και κατά συνέπεια τις 2 ταχύτητες του μοτέρ ή την ένδειξη λειτουργίας (φωτάκι) του απορροφητήρα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 07-12-20 στις 17:28