Στο ψυγείο αναβόσβηναν τα led ένδειξης της συντήρησης και κατάψυξης και ακουγόταν ένας θόρυβος σαν κτύπος καθώς προσπαθούσε να ξεκινήσει το μοτέρ.
Μετά από 5 -7 φορές ξεκίνησε. Αλλά το ξαναέκανε την επόμενη ημέρα που δεν ξεκίνησε και το έκλεισα για να μη καεί το μοτέρ.
Ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ No Frost Μοντέλο P1KCS3700U/02.
Διαβάζοντας λοιπόν όλους σας, όπου ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον και με τις οδηγίες σας που είναι βμπούσουλαςβ!!επισκεύασα το ψυγείο (ναι το έκανα για πρώτη φορά στα 59 μου) με κόστος για την αλλαγή και των δυο πυκνωτών 1 Ευρώ!
Βέβαια να αναφέρω ότι είχα την πολυτέλεια να υπάρχει στο σπίτι ένα εφεδρικό ψυγείο οπού μετέφερα όλα όσα είχα στο Πίτσος (Μπύρες. Βότκα κλπ).
Σήμερα 23.10.20. στα ανταλλακτικά η πλακέτα έχει από 125 β 130 Ευρώ. + την επίσκεψη του τεχνικού.(Από 40 β 70) ευρώ.
Από έρευνα που έκανα για την επισκευή της πλακέτας (όπως την κάναμε όλοι μας) η καλύτερη προσφορά ήταν τα 80 Ευρώ.
Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω τα εξής.
Αφού βγάλουμε την πλαστική πρόσοψη οπού μέσα είναι σε μια πλαστική θήκη η πλακέτα δεν είναι ανάγκη να βγάλουμε το αυτοκόλλητο που είναι στην εμπρόσθια όψη της .
Όντως έχει πέντε βαυτάκιαβ (Φωτογραφία) που με υπομονή (εμένα μου πηρέ 1,5 ώρες) ξεκουμπώνουν και μετά έχεις την πλακέτα στην πλαστική θήκη της . Ανοίγεις και τα αυτάκια από την θήκη και η πλακέτα είναι στο χέρι σου.
Άλλαξα τον 470μF 16V με έναν 470μF στα 25V και τον 220μF 25V με έναν 220μF 35V.
Δουλεύει κανονικά έσβησε και το alarm .
Clips.jpgFace.jpg
Πολλές ευχαριστίες προς όλους σας και πολλά ΕΥΓΕ στο howtofixit!!!!
Με εκτίμηση

Απάντηση με παράθεση