Ναι, έγινε ζημιά στην πλακέτα...
Δεν έπρεπε να βραχυκυκλωσεις και τα 3 καλώδια, διότι η πλακέτα δίνει εκεί ρεύμα για να κλειδώσει το ηλεκτρομανταλο και να μην ανοίγει με το χερι.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, έγινε ζημιά στην πλακέτα...
Δεν έπρεπε να βραχυκυκλωσεις και τα 3 καλώδια, διότι η πλακέτα δίνει εκεί ρεύμα για να κλειδώσει το ηλεκτρομανταλο και να μην ανοίγει με το χερι.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει και μια περίπτωση να είσαι τυχερός στην ατυχία σου. Φωτο καθαρές μπρος-πίσω αν έχεις πρόσβαση στη πλακέτα.Τι μπορεί να πήγε στραβά; Προφανώς έκαψα την πλακέτα;
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.
Τελικά ήταν ευκαιρία να πετάξω το πλυντήριο και να επαναφέρω από το υπόγειο το 2ο πλυντήριο.
Πάντως από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, θα ήθελα να μάθω τι έγινε στο προηγούμενο.
Στις φωτο δεν φαίνεται κάτι το περίεργο. Οι μαυρίλες είναι από τα ρεύματα αέρα και τις θερμοκρασίες που δημιουργούνται.
Δυστυχώς δια γυμνού οφθαλμού δεν λύνονται τα πάντα. Καλά θα ήταν όλοι το θέλουν αυτό αλλά τις περισσότερες φορές δεν πιάνει.
Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι χοντρή ζημιά (δηλ. ζημιά που να μην είναι επισκευάσιμη η πλακέτα) δεν πρέπει να έχει.
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.
front.jpg
Αυτό που σου σημειώνω στη φωτογραφία (Τ1 εάν βλέπω καλά), είναι "σκασμένο" ή μου φαίνεται ???
στην πισω πλευρα περιπου στη μεση εχει κοψει χαλκοδρομο απο το βραχυκυκλωμα.