Γειά σας παιδιά!

Επανέρχομαι μετά απο 5 σχεδόν χρόνια στο φόρουμ,έχοντας λύσει το πρόβλημα με την λειτουργία του ψυγείου(PITSOS P1KCS4000U/02) μετά την συμβουλή του Γιώργου για την αλλαγή των πυκνωτών(έχει σώσει πολλούς απο οτι βλέπω ολο αυτό το διάστημα),γιατί έχει παρουσιαστεί άλλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την αυτόματη απόψυξη(υποθέτω).
Πιο συγκεκριμένα,εχω δει να τρέχουν νερά κάτω αριστερά απ την πόρτα του ψυγείου τα οποία είναι απο λιώσιμο πάγου στον αεραγωγό που φτάνει πάνω απο τα φρουτοδοχεία(το ψυγείο έχει κατάψυξη πάνω,συντήρηση κάτω).Εχω κάνει απόψυξη 2 φορές για πάνω απο 48 ώρες αλλά το πρόβλημα επανεμφανίζεται κάθε 3 μήνες περίπου,οπότε τώρα είναι η τρίτη φορά που έκανα απόψυξη μακράς διάρκειας κιόλας λόγω διακοπών αλλά δεν νομίζω οτι θα λυθεί το πρόβλημα.Επίσης δεν ακούγονται αυτοί οι θόρυβοι που δημιουργούνται όταν κάνει αυτόματη απόψυξη μόνο του και δεν βρίσκω καθόλου νερό στο δοχείο αποστράγγισης που είναι πάνω απο το μοτέρ(γεμίζει μετά την χειροκίνητη απόψυξη κανονικά,δεν είναι βουλωμένο κάτι).

Αν έχετε κάποια συμβουλή θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!