Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Chris
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή Θεμα με το τζακι

Καλησπερα παιδια

Εχω ενα προβλημα με το τζακι μου. Γενικα μυριζει, ειδικα τωρα καλοκαιρινους μηνες μας εχει πεθανει τελειως. Εφερα ενα παιδι. Το καθαρισαμε ολα καλα ολα ωραια αλλα μετα απο μια μερα αρχισε παλι να μυριζει. Να σημειωθει οτι το τζακι ειναι πρωτο οροφο και πανω εχουμε αλλους πεντε. Δηλαδη 15-20 μετρα καμιναδα κατα προσεγγιση. Μιλησα με καποιον απο το σαιτ αυτο (αν ειναι αντιθετα τον κανονισμων διαγραψτε το, ειμαι νεος εδω) και μου ειπε οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα θεμα εξαερισμου και οτι το προβλημα θα το ελυνε ενα καπελο με μοτερ το οποιο κοστολογικα μπορει να παει απο 200-300 ευρω αλλα μου φαινονται πολλα. Προς το παρον εχουμε χτιστο καπελο παλαιου τυπου. Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα; Δεν παλευεται αλλο. Ευχαριστω

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Ειναι ανοικτου τυπου;
    Φροντισε να εχεις καποιο παραθυρακι σε ανάκληση ειδικα αν δουλευει ο απορροφητηρας. Λογω διαφορας θερμοκρασίας, ο ζεστος αερας μεσα στο σπιτι ανεβαινει ψηλα κ συμπληρωνει το κενο απ οπου βρει (ακομα κ μεσα απο την καμιναδα με τη μυρωδια)

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από rev1608 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια

Εχω ενα προβλημα με το τζακι μου. Γενικα μυριζει, ειδικα τωρα καλοκαιρινους μηνες μας εχει πεθανει τελειως. Εφερα ενα παιδι. Το καθαρισαμε ολα καλα ολα ωραια αλλα μετα απο μια μερα αρχισε παλι να μυριζει. Να σημειωθει οτι το τζακι ειναι πρωτο οροφο και πανω εχουμε αλλους πεντε. Δηλαδη 15-20 μετρα καμιναδα κατα προσεγγιση. Μιλησα με καποιον απο το σαιτ αυτο (αν ειναι αντιθετα τον κανονισμων διαγραψτε το, ειμαι νεος εδω) και μου ειπε οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα θεμα εξαερισμου και οτι το προβλημα θα το ελυνε ενα καπελο με μοτερ το οποιο κοστολογικα μπορει να παει απο 200-300 ευρω αλλα μου φαινονται πολλα. Προς το παρον εχουμε χτιστο καπελο παλαιου τυπου. Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα; Δεν παλευεται αλλο. Ευχαριστω
    Και στο δικό μου σπίτι συμβαίνει αυτό.Εγώ έβαλα καπέλο που γυρίζει αλλά και πάλι το ίδιο.Αρπάζει την μυρωδιά από τις γειτονικές καμινάδες και το φέρνει στον 1ο όροφο (μένω σε 8 όροφη πολυκατοικία). Ειδικά αν δουλεύει ο απορροφητήρας το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Εμένα δεν με ενοχλεί, ίσως όμως στην δική σου περίπτωση το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο. Πρέπει να βάλεις καπέλο και να το υπερυψώσεις κι όλας σε σχέση με τους υπόλοιπους.Το πρόβλημα δεν θα λυθεί 100%.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

μην βαλεις ηλεκτρικο,πηγαινε πετα τα λεφτά καπου αλλου.
    πες καταρχην οταν μυριζει το σπιτι είναι ανοιχτο ή το κλεινεις;Επισης αν εχει κλαπετο η καμιναδα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Chris
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Ειναι ανοικτου τυπου ναι. Μυριζει σε μονιμη βαση χωρις να δουλευει ο απορροφητηρας. Εχουμε δοκιμασει και ανοιχτα παραθυρα αλλα το προβλημα επιμενει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ανοικτου τυπου;
    Φροντισε να εχεις καποιο παραθυρακι σε ανάκληση ειδικα αν δουλευει ο απορροφητηρας. Λογω διαφορας θερμοκρασίας, ο ζεστος αερας μεσα στο σπιτι ανεβαινει ψηλα κ συμπληρωνει το κενο απ οπου βρει (ακομα κ μεσα απο την καμιναδα με τη μυρωδια)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Chris
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο παλι μυριζει. Ειναι αρκετα εντονη και φερνει και σε μουχλα. Υπαρχει κλαπετο το οποιο το εχουμε κλειστο αλλα απ οσο ειδα εχει κενα περιμετρικα και παλι καταφερνουν να περασουν οι μυρωδιες. Σκεφτομαι μηπως παρω καποιον πυροστοκο η σιδεροστοκο τουλαχιστον να κλεισω καλα το γυρω γυρω και να μην περνανε μυρωδιες
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilllis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην βαλεις ηλεκτρικο,πηγαινε πετα τα λεφτά καπου αλλου.
    πες καταρχην οταν μυριζει το σπιτι είναι ανοιχτο ή το κλεινεις;Επισης αν εχει κλαπετο η καμιναδα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Chris
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Η υψομετρικη διαφορα στις καμιναδες ειναι οντως μικρη. Σκεφτομαι μηπως το υπερυψωσουμε κανα μετρο και το ενισχυσουμε με κάποιο καπελο. Περιστροφικο η μοτερ. Υπαρχει οντως προβλημα ομως. Ειδικα μερες με καυσωνα δεν παλευεται η βρωμα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και στο δικό μου σπίτι συμβαίνει αυτό.Εγώ έβαλα καπέλο που γυρίζει αλλά και πάλι το ίδιο.Αρπάζει την μυρωδιά από τις γειτονικές καμινάδες και το φέρνει στον 1ο όροφο (μένω σε 8 όροφη πολυκατοικία). Ειδικά αν δουλεύει ο απορροφητήρας το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Εμένα δεν με ενοχλεί, ίσως όμως στην δική σου περίπτωση το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο. Πρέπει να βάλεις καπέλο και να το υπερυψώσεις κι όλας σε σχέση με τους υπόλοιπους.Το πρόβλημα δεν θα λυθεί 100%.

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

δοκιμασε να το υπερυψωσεις και να το απομακρυνεις απο τις υπολοιπες αν και πιστευω οτι δεν οφειλεται εκεί το πρόβλημα. γιατι παλι μυρωδια θα φέρνει.στεγανο κλαπετο δυστυχώς δεν υπαρχει.

Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Και αν το σφραγίσεις τη θερινή περίοδο από επάνω, στην κορυφή; Με σακούλες και ταινίες;

Το avatar του χρήστη gep58
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NEOMELOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αν το σφραγίσεις τη θερινή περίοδο από επάνω, στην κορυφή; Με σακούλες και ταινίες;
    Σωστός!
    Είναι η πιο απλή και γρήγορη δοκιμή που μπορεί να κάνει για να έχει κάποιο συμπέρασμα.
    P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
    Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Παρόμοια Θέματα

1. Θεμα χρονικού ορίου
    από Milenakotsou στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-20, 00:48
  2. [Sony PS3] θεμα με κεφαλη ps3
    από ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ στο forum Παιχνιδομηχανή
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-18, 19:44
  3. οδηγιες για συνδεση καλοριφερ με κλασικο τζακι
    από 27marios στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 11