@geoek4 Θα το έκανα αυτό που μου αναφέρεις και προφανώς είναι και ένας τρόπος να διώξεις την υγρασία, όμως η βλάβη μου είναι πολύ χαοτική, δηλαδή δεν είναι ότι το κάνει πάντα για να προσπαθήσω να διώξω την υγρασία υπερπηδώντας το ρελέ. Το κάνει στατιστικά 1 μέρα την εβδομάδα και κολλάει άσχημα όλη την μέρα. Μάλιστα άναψα τον φούρνο μου ακριβώς όπως ανέφερες για αρκετή ώρα και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα-ξεμπλοκάρισμα. Την επόμενη μέρα μου άναβε κανονικά. Μπορεί να επανέλθει την επόμενη μέρα και χωρίς να ανάψω τον φούρνο. Έχω δει και τοστιέρα να ρίχνει το ρελέ με τον ίδιο τρόπο (όποτε της κατέβει), οπότε παίζουν αρκετές πιθανότητες να μην είναι η υγρασία.
@georgis Δυστυχώς το μαναδικό μοντέλο της Pitsos που το σχολιάζει θετικά ένας στο Skroutz δεν είναι καθαρά με αέριο ο φούρνος του, αλλά το grill του είναι με αντίσταση. Σε αντίθεση με τον φούρνο που παρέθεσε ο Κυριακίδης που μου φαίνεται γνήσιος αερίου σε όλες της λειτουργίες του. Η Pitsos είναι Γερμανική, αλλά μήπως έχει σχέση με φασόν στην Τουρκία;

Απάντηση με παράθεση