Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την προθυμία σου να βοηθήσεις Χρήστο..Ειναι αλήθεια οτι δεν τον λαδώναμε τακτικά. Χρησιμοποιούσαμε ενα σπρέϊ. Στο πίσω μέρος του διαδρόμου, κάτω στο πάτωμα, βλέπω πολλά κατάλιπα, τα οποία φαίνεται προέρχονται απο την τριβή του διαδρόμου.Επειδή έχω ασχοληθεί λίγο με τα ηλεκτρονικά,θα ήθελα να μου πείς Χρήστο, τι ενδείξεις πρέπει να μετρήσω στο μοτερ.Πολύμετρο έχω. Επίσης εδιάβασα ότι υπάρχει ένα τρανσίστορ MOSFET, αυτό τί κάνει? Μήπως υπάρχει σχέδιο για την πλακέτα του διαδρόμου?
Εμέτρησα την τάση που πάει στο Μοτέρ και ευρήκα χωρίς σύνδεση στο μοτέρ 305 volt, αλλά όταν συνδέω τα καλώδια στο μοτέρ ειναι 6,5 βολτ.Δεν επροχώρησα περισσότερο.Ειδα ομως κάτω δύο μεγάλα τρανσιστορ η κάτι άλλο.Πού να κοιτάξω πιό πέρα? Η αντίσταση του μοτέρ ειναι 5,6 ΩΜ.
Πάμε στην πλακέτα. Μπροστά απο την γέφυρα,BR 356L υπάρει μία αντίσταση 5,6kΩ,η οπία ειναι εν τάξει.Μετράω την αντίσταση στην γέφυρα και μου δείχνει απο ~ πρός + έξοδο,2,5 ΜΩ, το ίδιο απο ~ πρός -,1,5 ΜΩ. Νομίζω οτι εδώ κάτι συμβαίνει.Δεν προχώρησα πιό κάτω.

Απάντηση με παράθεση