Το ανέφερα και στο 1ο ποστ ότι θέλω να το προσπαθήσω μόνος από μεράκι. Το κινητό έχει ήδη αντικατασταθεί και έτσι κι αλλιώς με 30-40€ που ζητάνε τα καταστήματα επισκευών (με αμφίβολο αποτέλεσμα) δεν αξίζει γιατί πρόκειται για ένα φθηνό κινητό που με τόσα μπορώ να το βρω και μεταχειρισμένο.

Αναρωτιόμουν λοιπόν αν μπορώ να κάνω κάτι από τα παρακάτω:
α. Να ακουμπήσω προσεκτικά λίγο σύρμα στην γραμμή πάνω στο τυπωμένο και να το πατήσω με το κολλητήρι για να κολλήσει (κόκκινο βέλος)?
β. Να βρω το άλλα 2 άκρα της γραμμής που τερματίζουν σε κολλήσεις και να κολλήσω εκεί τα 2 συρματάκια της κεραίας (πράσινο βέλος)?
γ. Δε ξέρω τι κάνει αυτό το βύσμα κεραίας από δίπλα. Θα μπορούσε να είναι για εξωτερική κεραία και να πάρω ένα πιο μακρύ καλώδιο και να το κουμπώσω εκεί (κίτρινο βέλος)?

Δε ξέρω αν αυτά που ρωτάω είναι μπαρούφες, αλλά θέλω συμβουλές και οδηγίες ώστε να το επιχειρήσω με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Πέρα από το κολλητήρι, έχω μικροσκόπιο και θερμοπίστολο (μικρό).

20200605_132143.jpg