Καταρχάς το προηγούμενο μήνυμα γράφτηκε με το ipad και μάλλον κάτι γίνεται με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων. Απολογούμαι για την αναστάτωση.
Δεύτερον παρακολουθώ το forum καιρό τώρα σαν επισκέπτης μπράβο σας για την πολλή καλή δουλειάήρθε και εμένα η ώρα μου να σας χρειαστώ.
Πάμε λοιπόν.
Πως αρχίζεις να περιγράφεις ενα πρόβλημα για μια μάρκα η οποία δεν υπάρχει καν στο πρόθεμα; axriston axariston antixriston κ.ο.κ.
Αγορασμένο σε εξευτελιστική τιμή ολοκαίνουργιο απο φίλο ο οποίος το είχε και καθόταν συσκευασμένο δουλεύει τον τελευταίο χρόνο σαν επικουρικό. Ε τόσο δούλεψε πριν τινάξει τα πέταλα.
Μου πετάει το παραπάνω μήνυμα και δεν κάνει τίποτα. Το πρόβλημα παραπέμπει σε πρόβλημα του motor triac και έιναι πρόβλημα της πλακέτας σύμφωνα με πηγές του διαδικτύου, δηλ. δεν δίνεται σήμα αν έχω καταλάβει καλά στο να αρχίζει να γυρνάει ο κάδος. Συστήνεται η αλλαγή πλακέτας.
Υποψιασμένος λοιπόν μιλάω με τον τεχνικό της εταιρείας και μου λέει ο ευγενέστατος άνθρωπος δεν γνωρίζω αμα δεν το δω αλλα το F1 είθισται να παραπέμπει στην πλακέτα.
Δεν τον φέρνω τον άνθρωπο γιατί νομίζω όλοι καταλαβαινόμαστε, παίρνω την πλακέτα στα χέρια την πάω σε τύπο που τις φτιάχνει, ε μου λέει δεν βρήκα κάτι άξιο λόγου έκανα οτι μπορούσα και πάρτα, συγνώμη πάρτην, ε την πήρα και εγώ πήρε και αυτος το 20, κάτι έπρεπε να πει ο άνθρωπος την βάζω μέσα (την πλακέτα) λειτουργεί αρχίζει παίρνει νερό (όχι η πλακέτα), ώπα λέω εδώ είμαστε και πραγματικά εκεί ήμασταν και εκεί μείναμε, ο κάδος με κοιτούσε αγέρωχος και ακίνητος σαν τα ψηλά βουνά.
Και ναι καλά μαντέψατε μετά από λίγο βγήκε για καφέ και το F1 (βέβαια εκτός απο το Fault 1 και άλλες έννοιες που αρχίζουν με αυτό γράμμα μπορούν να συσχετιστούν στην αγγλική με την κατάστασή μου).
Καμμιά ιδέα παίδες έχουμε; Νερό πάιρνει το πλυντήριο και το αδειάζει κανονικά αλλά ο κάδος δεν γυρίζει με τίποτα.
Επειδή έχω την τιμή να είμαι και πολύτεκνος πατέρας το δεύτερο πλυντήριο μας είναι απολύτως απαραίτητο και πάμε τώρα στο δεύτερο ερώτημα σε περίπτωση που αρχίζουμε να ακούμε Πουλόπουλο έχετε κάποια πρόταση σαν επαγγελματίες για αγορά πλυντηρίου χωρίς πολλά ηλεκτρονικά καλούδια (350€) σκέφτομαι LG πάνε καλά σε όλα τα reviews.
Είχαμε σκεφτεί και για αγορά σοβαρού επαγγελματικού πλυντηρίου της made in U.S.A speed queen αλλά δεν μου βγαίνει μακρο-οικονομικά η απόσβεση. Πιο καλή η λύση ενός σοβαρού κυρίως πλυντηρίου και ενός μικρότερου επικουρικού.
Σας κούρασα ρε παίδες το γνωρίζω και σας ζητώ συγνώμη.