Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
vadaris (01-05-20)
Το θέμα είναι πως θα αφαιρεσω το μονιμο πύρο. Κανω τρύπα με τρυπάνι σιγα σιγά; Σκέφτηκα για βιδα με παξιμαδι και ροδελες φυσικά στο μεγεθος του πυρου επειδή έχω αγοράσει ήδη τα αμορτισερ εδω και 2 χρόνια. Να το κανω με βιδα παξιμαδι ή να παω σε γνησιο κιτ ή ιμιτασιον; Στην 4η φωτο φαινεται πως εχει αφαιρεθει ολος ο μονιμος πυρος. Κοπηκε πρωτα ή κανοντας την τρυπα φευγει ολοκληρος;
οι 2 πρώτες φωτογραφίες είναι δικές μου από αντικατάσταση με γνήσιο κιτ αμορτισέρ , τις άλλες 2 τις βρήκα τυχαία σε κάποιο φόρουμ , πιθανό και εδώ μέσα, δε θυμάμαι
για να βγει μονοκόμματος ο πύρος , λογικά πρέπει να βάλεις πολύ χοντρό τρυπάνι , και αν δεν έχεις τσόκ με ρυθμιζόμενη ροπή , μπορεί να μαγκώσει και να κάνεις ζημιά
εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις ποια λύση θα ακολουθήσεις από τις 3
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Έβγαλα την πλακέτα να δω τις κολλήσεις. Αλλα βρέθηκα προ εκπλήξεως όπως βλέπετε και εσεις στις φωτογραφίες.
Υποθέτω κατι εκανε βραχυκύκλωμα. Τι έιναι οι αντιστάσεις το πηνίο, οι πυκνωτές; Όπως το βλέπω περισσότερο οι αντιστάσεις μου φαινονται. Ειχα δει τη μαυρίλα απο μπροστα πριν μερικες μερες και καθαρισα την πλακετα. IMG_20200501_201927.jpgIMG_20200501_201915.jpgIMG_20200501_201903.jpg
δε μοιάζει για βραχυκύκλωμα ,πρέπει να είναι σκόνη από το περιβάλλον και από τα καρβουνάκια του κινητήρα περισσότερο , με ένα πινέλο νομίζω αν το περάσεις θα καθαρίσει , και ανέβασε ξανά φωτογραφίες από τα ίδια σημεία
υπάρχει και κάποιο υγρό καθαρισμού , αλλά ας σου πει κάποιος ηλεκτρονικός από εδώ μέσα καλλίτερα
Δεν νομιζω να ειναι μονο σκονη απο τα καρβουνακια γιατι ειναι εντοπισμένο σε αυτο το σημειο. Σαν να εχει κανει βραχυκυκλωμα το πηνιο . Η γενικη μαυριλα της πλακετας απο τα καρβουνακια φαινεται αμυδρά σε ολη την πλακετα και στο πλαστικό της. Ή καποια αντισταση καηκε και κολλησε η σκονη στο πηνιο και στα υπολοιπα